Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam dobrego fotografa Kraków i okolice na dzień 23 .08. 2014 r.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paula62
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 7 Maj 2013, 9:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję wszystkim za pomoc. Przeglądnęłam tysiące zdjęć. Jesteśmy umówieni na środę z Fotografem Łukaszem Radzięta zna go ktoś pytajnik Narzeczony mi kazał poszukać opinii w necie i poszperać i faktycznie na różnych forach dużo o nim pisze. Więc do jutro i jestem ciekawa jakie ceny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Puma74
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 13 Maj 2013, 9:24    Temat postu: Re: Fotograf-Kamerzysta Odpowiedz z cytatem

Przed Państwem najważniejszy a zarazem najpiękniejszy dzień w Waszym życiu planując przygotowania nie sposób pominąć fotografa i kamerzysty, ponieważ jest to jedna z ważniejszych funkcji w Waszym dniu. Dobry fotograf i dobry kamerzysta uwiecznią szczęśliwe chwile i emocje towarzyszące młodej parze oraz gościom na ślubie i weselu. Zatrzymany kadr ,jak i ruchomy obraz nawet długo po weselu, będzie wzbudzał niepowtarzalne emocje. Z tego powodu fotografia jak i filmowanie jest zajęciem, które najlepiej powierzyć profesjonalistom.

W oparciu o wysokiej klasy sprzęt połączony z pasją jesteśmy w stanie zrealizować dla Państwa niepowtarzalny film i nietuzinkową sesję zdjęciową.Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. W działach Video i Foto znajdziecie Państwo wybór naszych dotychczasowych prac.

Oferujemy profesjonalną kompleksową usługę w zakresie filmowania oraz fotografii
www.bestfilm-digital.pl
fidlerstudio
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 20 Maj 2013, 6:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Termin mam wolny zapraszam. www.fidlerstudio.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fswozniak
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 30 Maj 2013, 19:08    Temat postu: zapraszam Odpowiedz z cytatem

Witam zapraszam do współpracy fswozniak.pl mamy bogatą ofertę usług, a także atrakcyjne ceny. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o kontakt mailowy adres: kontakt@fswozniak.pl
Powrót do góry
kaarotkaa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 8 Cze 2013, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam uśmiech

Zapraszam na www.wojtekkaczmarek.pl ...
kompleksowa obsługa, szybko tanio uśmiech
serdecznie zapraszam

tel. 666 600 792 Karolina

Powrót do góry
Edyta BK
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 7 Sie 2013, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Doskonale wiem jak ważne i piękne mogą być zdjęcia ślubne, a wartość takich zdjęć rośnie wraz z upływem czasu. Dla fotografa jest to duża odpowiedzialność i jednocześnie zaszczyt móc obserwować i uczestniczyć w tak ważnym dla Was dniu. Fotografując, jestem blisko tych emocji. Fotografuję radość, wzruszenie, spojrzenia. Warto, aby fotograf współgrał stylistycznie i emocjonalnie z Waszym gustem. Zapraszam więc do kontaktu, porozmawiajmy o fotografii.

www.bliskiekadry.pl

w razie pytań, śmiało się kontaktujcie uśmiech
Powrót do góry
kaarotkaa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 7 Sie 2013, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, oferuję nasze usługi uśmiech Sami niedługo bierzemy ślub i doskonale wiemy jak ważny jest wybór fotografa czy kamerzysty.
Proszę o kontakt telefoniczny: 666 600 792 Karolina

www.wojtekkaczmarek.pl

Powrót do góry
agnieszkazietek
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 16 Sie 2013, 14:59    Temat postu: www.foto.agnieszkazietek.pl Odpowiedz z cytatem

Zapraszam serdecznie!

Jestem pasjonatką fotografii, która jednocześnie stała się moim sposobem an życie i codzienność uśmiech Pakiet ślubny wynosi jedyne 999zł i obejmuje zdjęcia z przygotowań, ceremonii, pleneru oraz wesela do północy uśmiech Wszystko to w miłej atmosferze, niskiej cenie oraz jakościowo. Szczegółowa oferta oraz odpowiedzi na pozostałe Wasze pytania znajdują się na mojej stronie internetowej. Zapraszam uśmiech

Pozdrawiam serdecznie,

Agnieszka Ziętek
www.foto.agnieszkazietek.pl
zietek@g.pl

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Lucs
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 23 Wrz 2013, 8:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapraszam www.damianstoszko.com
Powrót do góry
marz3na
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 18 Lis 2013, 23:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapraszam na: mkornaga.pl
Gwarantuję profesjonalne zdjęcia w dobrej cenie, już od 1200zł oczko
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: