Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaka piosenka na pierwszy taniec ;) ?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 2 Lut 2010, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My chcemy żeby muzyka do pierwszego tańca leciała z płyty. Chcemy zatańczyć wg układu, a jeśli będzie grał zespół to może się okazać, że zagrają jakąś inną wersję czy coś i będzie lipa uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Wto 2 Lut 2010, 22:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marta_ges - powodzenia i gratuluje odwagi!! lol

My też chcemy z płyty, ale jeszcze nie gadałam z głównym orkiestrantem oczko Jakoś nie wierzę, że zaspiewa jak Julio Iglessias i Dolly Parton. A ICH chce tańczyć, jak tylko przekonam Mojego. uśmiech Na razie stanęło na tym, że woli tańczyć do Stawki większej niż życie lol , ale pracuje nad tym oczko
Powrót do góry
19kas89
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 13 Lut 2010, 9:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam uśmiech
mam prośbę wiecie może Kochane Kobietki jaki jest tytuł tej piosenki?
"...spójrz na swoją żoneczkę, zobacz jak ślicznie wygląda, dzisiaj w tym białym wianeczku"
byłabym wdzięczna za odpowiedź

Powrót do góry
ania123
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 1 Mar 2010, 7:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

vvvvvv

Ostatnio zmieniony przez ania123 dnia Pią 22 Paź 2010, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
naturiada
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 1 Mar 2010, 19:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wybrałam tą http://w332.wrzuta.pl/audio/1Eo8MecCu7s/krzysztof_krawczyk-to_co_w_zyciu_wazne_do_sciagniecia_z_www.zrzutnia.pl

uwielbiam Krzyśka uśmiech piosenka mało znana i nie oklepana a do tego piękna jak dla mnie uśmiech POLECAM
Powrót do góry
naturiada
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 1 Mar 2010, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kam napisał:
w temacie głównym ja bym chciała:
http://alfabit.wrzuta.pl/audio/1sbee2At2XQ/marek_grechuta_-_takiej_milosci_nam_zycze

ale już widzę minę mojego Szanownego Narzeczonego jak powiem czyja to piosenka oczko

Bajor ma tą świetną uśmiech można ją fajnie zatańczyć uśmiech i taka radosna jest
http://saintdgm.wrzuta.pl/audio/6FhtWMb03Cq/michal_bajor_-_milosc_idealna

nad nią się zastanawiałam ale mój narzeczony chyba tego ze mną fajnie nie zatańczy oczko
Powrót do góry
Lucyyy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 3 Kwi 2010, 15:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przeglądam Wasze posty i widzę, że większość jest tradycyjna romantyczna uśmiech Pięknie
Mimo wszystko ja siebie w czymś takim nie widzę, bo pierwszy taniec jak dla mnie powinien odzwierciedlać charaktery młodej pary. Dlatego w naszym przypadku w grę wchodzi "nasza" piosenka: "Can't take my eyes off of you" a najlepiej jeszcze w takim wydaniu jak Muse Very Happy A co!

http://buziaczek0804.wrzuta.pl/audio/7nDxPcLKhTV/muse_-_can_t_take_my_eyes_off_you

W końcu dla kogo jest ten pierwszy taniec? Dla nas czy dla gości język
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Sob 3 Kwi 2010, 17:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wole ta piosenkę w wykonaniu Frankie Valli Smile

Cytat:
W końcu dla kogo jest ten pierwszy taniec? Dla nas czy dla gości język

Lucyyy nie każdy czuje na tyle swobodnie tańcząc przed wieloma osobami, żeby zrobić show. To bardzo indywidualna sprawa.
Powrót do góry
Lucyyy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 3 Kwi 2010, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04 zgadzam się oczywiście, ale pisząc to miałam na myśli raczej całe to przejmowanie się, kursy tańca czy show. Wiele par bardzo się stresuje pierwszym tańcem, że się pomylą w walcu itp.
Dlaczego robimy taki teatrzyk z czegoś co powinno nas cieszyć...?

Wersja Frankiego jest, że tak powiem lżej strawna, więc biorę poprawkę na to, że jednak ta poleci Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Sob 3 Kwi 2010, 23:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a my idziemy na żywioł...dla mojego kochanego sama perspektywa wyjścia na parkiet... więc oszczędze mu jakiś układów itd.. chociaż sama bym chętnie coś wymyśliła... a piosenka..będzie nasza... która jest z nami od dłuższego czasu.. dostałam ją w linku kiedyś jako niespodziankę od mojego skarba..i tak ona została jakoś blisko ..to jest piosenka zespoły MESAJAH pt. "każdego dnia " oboje lubimy reagge hip-hop i to najbardziej nam gra uśmiech

pozatym planujemy w przerwach między orkiestrą puszczać nasze kawałki..i wiem z podpytywań ,że znajomi nasi są happy że tak będzie...a rodzinka..będzie miała większość czasu orkiestrowego grania uśmiech
myślę,że jest mega orginalna i nie wiem jak zareagują goście..ale w końcu pierwszy taniec jest nasz i dla nas uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Następny
Strona 19 z 31

Skocz do: