|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:35 Temat postu: |
|
|
To ja z innej beczki - Wasi rodzice w ogóle wiedzą o planach i wyrażają zgodę na ten ślub? Małżeństwo to nie tylko bycie ze sobą, ale przede wszystkim życie. Macie pracę, czy Twoi albo jego rodzice bedą Was utrzymywać? Nie chcę Cię umoralniać, bo i tak zrobisz co będziesz chciała, ale pytam, czy jesteś naprawdę przygotowana do tego małżeństwa. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:41 Temat postu: Re: Wiek |
|
|
Niki napisał: | Mam pytanie.
Mam 17 i pół roku
|
Cytat: | No ale ja urodziny mam za miesiąc. |
Jeżeli masz za miesiac urodziny to napewno nie masz 17,5 lat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:46 Temat postu: |
|
|
straszna_dama, ale zadajesz pytania
Na pewno są gotowi na to małżeństwo, przecież są dorośli, zapewne oboje już pracują i zarabiaja pieniądze (mimo iż pewnie jeszcze nie ukończyli liceum). Mieszanie pewnie też maja. A rodzice pewnie pochwalają ich pomysł i jeszcze sponsorują wesele. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niki kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:47 Temat postu: Re: Wiek |
|
|
natalia_w napisał: | Niki napisał: | Mam pytanie.
Mam 17 i pół roku
|
Cytat: | No ale ja urodziny mam za miesiąc. |
Jeżeli masz za miesiac urodziny to napewno nie masz 17,5 lat. |
Mówi się popularnie, że ma się 17 i pół... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niki kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:50 Temat postu: |
|
|
natalia_w napisał: | straszna_dama, ale zadajesz pytania
Na pewno są gotowi na to małżeństwo, przecież są dorośli, zapewne oboje już pracują i zarabiaja pieniądze (mimo iż pewnie jeszcze nie ukończyli liceum). Mieszanie pewnie też maja. A rodzice pewnie pochwalają ich pomysł i jeszcze sponsorują wesele. |
A na dodatek myślałam, że to porządny portal, no ale cóż, zawiodłam się.
Pieniądze nie trudno nam zarabiać nasi rodzice mają kasę, żeby wyprawić nam HERBACIANE wesele w domu. Mieszkanie owszem mamy, dom mojego narzeczonego ma 17 pokoi, trudno się nie pomieścić. Moja mama kocha mojego Maćka i jest całym sercem za moim ślubem.
Na dodatek może i jestem młoda, ale poznałam życie i to nie są wygłupy. wiem czego mi trzeba i po prostu kieruję się głosem serca.
Tego chciałaś? _________________

Ostatnio zmieniony przez Niki dnia Wto 23 Mar 2010, 12:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:51 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie słyszałam żeby ktoś mówił, ze miesiac przed swoimi urodzinami ma do nich jeszcze pół roku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niki kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:53 Temat postu: |
|
|
natalia_w napisał: | Nigdy nie słyszałam żeby ktoś mówił, ze miesiac przed swoimi urodzinami ma do nich jeszcze pół roku. |
Aleś się przyczepiła. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:55 Temat postu: |
|
|
Brawo, po 7miesiącach znajomości ślub i do tego w tym wieku.
17 pokoi? hmm. I do tego twoja mama bardzo kocha twojego narzeczonego. Ciekawe dlaczego.
Zresztą rob jak uważasz, skoro jesteś pewna że to ten jedyny, a mama Cie w tym jeszcze dopinguje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niki kandydat

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:56 Temat postu: |
|
|
natalia_w napisał: | Brawo, po 7miesiącach znajomości ślub i do tego w tym wieku.
17 pokoi? hmm. I do tego twoja mama bardzo kocha twojego narzeczonego. Ciekawe dlaczego.
Zresztą rob jak uważasz, skoro jesteś pewna że to ten jedyny, a mama Cie w tym jeszcze dopinguje. |
Chcesz wiedzieć dlaczego?
Bo wie, że jestem z nim szczęśliwa. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Wto 23 Mar 2010, 12:57 Temat postu: |
|
|
aaaa, a gdzie zarabiacie te pieniądze? Skończyliście juz szkołe? Pracujecie w weekendy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|