|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2010, 21:37 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Liziii help
Jakie kwiaty sa w tym bukiecie Ty go rozbierzesz na części pierwsze. Spodobał mi sie Widze tak coś podobnego do narcyzów i chyba też eustomę
 |
ewqa04 całkiem możliwe że to eustoma, a jeśli nie to podobnie wygląda kwiat białej piwoni i stawiam na narcyze, ale niech nasz ekspert Liziii to potwierdzi bo sama też jestem ciekawa całościowo śliczny bukiecik, ale u mnie biały zlał by się kolorystycznie z sukienką
a mi wpadł taki w oko biało-żółty i zieleń mi się w nim bardzo podoba, a wszczególności ten zielony dodatek w kształcie kłosów, niestety nie wiem co to za roślinka
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 15 Mar 2010, 21:43 Temat postu: |
|
|
och dziewczyny, fajnie, że jesteście
aga.g ja też będe mieć białą sukienkę, ale nie potrafię sobie wyobrazić, że mogę mieć inny bukiet niż biały. Tak mi sie wyryło, że biały ewentualnie ecru. Próbuję z bladym różem, ale na razie bez efektów Taki juz ze mnie cudak  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2010, 8:12 Temat postu: |
|
|
Ech, chyba masz racje. To chyba piwonie. Więc takiego bukietu nie będzie, bo ślub we wrześniu... Chyba wróce do róż...
Ale dzięki Liziii  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2010, 10:31 Temat postu: |
|
|
Wczoraj zamówiłam bukiet i przybranie do samochodu.
Bukiet będzie z różowych róż (przed świętami florystka zamówi mi dwa odcienie różu i mam wybrać ) i białych storczyków z rózowymi środkami.
A co do przybrania samochodu to będą tylko biało różowe kokardy przy klamkach.
Wogóle pani florystka stwierdziła, że dawno nie widziała tak zdecydowanej panny młodej  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2010, 12:44 Temat postu: |
|
|
| ewqa04 napisał: | Ech, chyba masz racje. To chyba piwonie. Więc takiego bukietu nie będzie, bo ślub we wrześniu... Chyba wróce do róż...
Ale dzięki Liziii  |
ewqa - wydaje mi sie ze są pozniejsze piwonie... Zapytaj w kwiaciarni są takie majowe ale i lipcowe.. i mam wrazenie ze wrzesniowe tez ale musialabys sie upewnic
Do nich pdobny kształt mają jaskry ale tez nie wiem w jakich miesiacach kwitną.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2010, 23:03 Temat postu: |
|
|
Liziii te kłosy co znalazłaś są chyba inne, niż w tym bukiecie, ale to nic... mi do bukietu czerwonych róż na pewno nie będą pasować, ale nie powiem spodobały mi się bardzo w tamtej kompozycji kwiatowej
ewqa04 no tak, chociaż uważam, że nie jesteś żadnym cudakiem, a to chociażby dlatego, że każda z Nas ma swoje własne wyobrażenie co do dnia ślubu, Tobie podobaja się bukiety w białej tonacji a mnie osobiście w czerwonej, choć początkowo po głowie chodził mi wystrój w niebieskiej tonacji, aż do momentu gdy zobaczyłam ten bukiecik z czerwonych róż i wtedy cała koncepcja i dotyczchasowa wizja uległa zmianie, a Mojemu nawet bardziej podoba się ta czerwień  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 17 Mar 2010, 0:49 Temat postu: |
|
|
kolejne bukiety - kolejna bezsenna noc
teraz tak mysle ze te kłosy to moglobyc cos a'la niewykwitniety/nierozwiniety łubin..
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 17 Mar 2010, 1:04 Temat postu: |
|
|
next one zlinczujecie mnie kiedys
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 17 Mar 2010, 1:11 Temat postu: |
|
|
teraz anturium - taki piekny kwiat a tak malo popularny w slubnych wiązankach..
- ah zakochałam się!
[img]http://pacificweddings.typepad.com/.a/6a00e54f9dd3a288340115714e3963970c-800wi[/img]
i kilka innych
|
 |
|
|