|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lusilla moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcy kandydat

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 0:44 Temat postu: |
|
|
No my już mamy pomysł na pierwszy taniec.
Całkowicie odpadają jakieś kursy tańca czy inne takie sztuczności, gdzie musimy się do czegoś dostosowywać.
Zaczynamy piękną piosenką Lou Reeda "Perfect Day" a w połowie tej piosenki wtedy już mój mąż, zdziera wierzchnią warstwę sukni ( bo będzie specjalnie do tego doszywana wierzchnia warstwa), na scenę w sali którą zaklepalismy, wskakuje naszych 5 kolegów i wszyscy zaczynają synchronicznie tańczyć twista lub rock'n'rolla oczywiście my we dwojkę na przedzie (jesli nie tylko ja ale to do dogadania )
A do tego jeszcze a propos melodii to w momencie kiedy wchodzimy na sale, a goscie juz tam są, leci melodia z gwiezdnych wojen ( Lord Vader-narodziny:P) albo melodia kluczowa w filmie Requiem dla snu.
Do tego dodam, że nie bedzie zgorszenia osob starszych, bo po slubie cywilnym robimy kulturalny obiad dla rodziny, a wieczorem impreze w wynajętym klubie dla znajomych Także młodziez poszaleje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenka1312 gaduła

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 20:23 Temat postu: |
|
|
Pomysły fajne, ale nie dla mnie. Uważam takie wymysły za robienie niepotrzebnej szopki z własnego wesela. Wszystko sztuczne i na pokaz. Dla mnie ważne jest to, żebym mogła znaleźć się podczas tej pierwszej romantycznej piosenki, w ramionach ukochanego mężczyzny, który od niedawna jest tylko mój i mam na to dowód na palcu
A coś bardziej dynamicznego, choć nie tak efektownego jak wasz taniec zaplanowałam na trochę późniejszą godzinę
Ale jak zwykle w takich sytuacjach ważne jest tylko to, żebyście wy się dobrze bawili. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcy kandydat

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 0:49 Temat postu: |
|
|
No wlasnie, my to bedziemy robic spotnanicznie tylko ustawienie osob bedzie ustalone, a reszta czysty spotnan, zwlaszcza ze to nie "wesele" bo na to bedzie czas pozniej, a impreza bardziej  _________________ "Ale czy wersja beta nie wprowadzi rutera w furie, zgwałci mi kota, podpali chatę i wybiegnie ze sprzętem AGD ?"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenka1312 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 9:12 Temat postu: |
|
|
Ja mówiłam- ważne, żebyście wy dobrze się bawili  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropka gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 19:39 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny pomożcie, mam problem:
Chcialabym sama zlozyc sobie taniec z niespodzianka tylko nie wiem, w jakim programie to zrobic. Probowalam w audacity ale tam mi nic nie wychodzi. W jakim programie Wy miksujecie swoje kawalki? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 22:11 Temat postu: |
|
|
ja uzywam GoldWave  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kropka gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 20:18 Temat postu: |
|
|
dzieki Liziii. Sprobuje cos pokombinowac. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wengi88 kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Lut 2010, 11:01 Temat postu: |
|
|
Myślę że wielu z was to już widziało ale warto sobie to wejście do kościoła oglądnąć Zawsze jak jestem zrezygnowana tymi przygotowaniami to sobie to oglądam i od razu mi lepiej. POLECAM
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KiSe guru

|
Wysłany: Czw 11 Lut 2010, 11:24 Temat postu: |
|
|
My musimy się zebrać i wyruszyć na nauki indywidualne tańca co czas leci szybciutko  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|