Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pierwszy Taniec
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 189, 190, 191  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lusilla
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 5 Lut 2010, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.youtube.com/watch?v=GlqvylTRdwQ

Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marcy
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 0:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No my już mamy pomysł na pierwszy taniec.
Całkowicie odpadają jakieś kursy tańca czy inne takie sztuczności, gdzie musimy się do czegoś dostosowywać.

Zaczynamy piękną piosenką Lou Reeda "Perfect Day" a w połowie tej piosenki wtedy już mój mąż, zdziera wierzchnią warstwę sukni ( bo będzie specjalnie do tego doszywana wierzchnia warstwa), na scenę w sali którą zaklepalismy, wskakuje naszych 5 kolegów i wszyscy zaczynają synchronicznie tańczyć twista lub rock'n'rolla oczywiście my we dwojkę na przedzie (jesli nie tylko ja ale to do dogadania język)

A do tego jeszcze a propos melodii to w momencie kiedy wchodzimy na sale, a goscie juz tam są, leci melodia z gwiezdnych wojen ( Lord Vader-narodziny:P) albo melodia kluczowa w filmie Requiem dla snu.

Do tego dodam, że nie bedzie zgorszenia osob starszych, bo po slubie cywilnym robimy kulturalny obiad dla rodziny, a wieczorem impreze w wynajętym klubie dla znajomych oczko Także młodziez poszaleje uśmiech
Powrót do góry
Lenka1312
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 20:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pomysły fajne, ale nie dla mnie. Uważam takie wymysły za robienie niepotrzebnej szopki z własnego wesela. Wszystko sztuczne i na pokaz. Dla mnie ważne jest to, żebym mogła znaleźć się podczas tej pierwszej romantycznej piosenki, w ramionach ukochanego mężczyzny, który od niedawna jest tylko mój i mam na to dowód na palcu język z oczkiem

A coś bardziej dynamicznego, choć nie tak efektownego jak wasz taniec zaplanowałam na trochę późniejszą godzinęuśmiech

Ale jak zwykle w takich sytuacjach ważne jest tylko to, żebyście wy się dobrze bawili.
Powrót do góry
marcy
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 0:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No wlasnie, my to bedziemy robic spotnanicznie oczko tylko ustawienie osob bedzie ustalone, a reszta czysty spotnan, zwlaszcza ze to nie "wesele" bo na to bedzie czas pozniej, a impreza bardziej oczko

Powrót do góry
Lenka1312
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 9:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mówiłam- ważne, żebyście wy dobrze się bawili uśmiech
Powrót do góry
kropka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny pomożcie, mam problem:
Chcialabym sama zlozyc sobie taniec z niespodzianka uśmiech tylko nie wiem, w jakim programie to zrobic. Probowalam w audacity ale tam mi nic nie wychodzi. W jakim programie Wy miksujecie swoje kawalki?

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja uzywam GoldWave Cool
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki Liziii. Sprobuje cos pokombinowac.

Powrót do góry
wengi88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 11 Lut 2010, 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę że wielu z was to już widziało ale warto sobie to wejście do kościoła oglądnąć uśmiech Zawsze jak jestem zrezygnowana tymi przygotowaniami to sobie to oglądam i od razu mi lepiej. POLECAM Very Happy
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

Powrót do góry
KiSe
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Lut 2010, 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My musimy się zebrać i wyruszyć na nauki indywidualne tańca co czas leci szybciutko uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 189, 190, 191  Następny
Strona 81 z 191

Skocz do: