Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

pomarudźmy sobie.....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 939, 940, 941  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda - przez 2 dni przed egzaminem dla odmiany ty marudz i smęc kolezance, a pozniej po prostu idz i zdaj... na farta uśmiech Jesli i tak nie idzie tego zakuć, coz innego Ci pozostaje? Twisted Evil
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też mam alergię na takich ludzi, dlatego nigdy ich nie słucham Twisted Evil na facebook'u jest nawet fan page pt: "Nie pie....le, ze nie umiem, a potem mam 5.0".

Ruda, zdasz... zobaczysz ok
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no jak będe miała farta to może zdam, mimo chwilowej załamki Twisted Evil

Jezu, ja wiem, że uczelnia/studia/egzaminy są ważne, ale dlaczego ludzie robią z tego aż takie masakryczne tragedie na miarę wybuchu bomby atomowej. Jezu, tyle nieszczęśc się ludziom zdarza, tyle katastrof a tu laska normalnie się prawie kładzie do trumny i umiera Evil or Very Mad I secundo najgorsze --> dlaczego tak robi potem okazuje się, ze jest NAD KRESKĄ i ogólnie to wszystko zajebiściev??

Czasem mi poprostu ręce opadają.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

takie osoby lubią być w kręgu zainteresowania. Ja ich nazywam wampiry energetyczne i życiowe, bo wysysają ze mnie zawsze wszystkie soki Evil or Very Mad

następnym razem powiedz, żeby robiła jak chce a Tobie niech da spokój, bo chcesz się uczyć Confused
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 21:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda87 - ja Ci współczuję. No jak - potrafisz słuchać - to bestia wykorzystuje to bez skrupułów Evil or Very Mad

A zrób jak mój kolega - kiedy ktoś mu mówi, że źle się czuje albo zaczyna narzekać, to on przerywa mu i mówi - a tam, TY, mój wujek to miał dopiero uśmiech I nie ważne czy mówi prawde czy nie, nie daje trucicielowi dojść do głosu. Opowiada co mu ślina na język złych historii naniesie. język

Byłam tego świadkiem - mówię Ci przedni sposób lol

Ja Ci radzę - a sama daję się tak wykorzystywać Embarassed Rolling Eyes
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha tez mam kolezanke w stylu "nie umiem nic, napewno nie zdam" lol ona ogolnie ma styl "na przebitke". wystarczy ze ktos powie ze u niego dzis kiepsko bo... kolezanka zaraz go przebije tekstem "no to jeszcze nic. Jaaa....." Mr. Green
chocby mi fryzjerka uciela przypadkiem ucho przy strzyzeniu to jej sie stało cos gorszego oczko a ze ja nie naleze do osob ktore przebijają ponadto..to zwykle bidulka ma najciezsze zycie z nas wszystkich język
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nic tylko głaskać takich po główce, dupce i mówić, jak nam przykro z tego powodu Twisted Evil lol
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja takich ludzi już się nauczyłam olewać. Nie odbieram od nich telefonów, bo wiem, że jak jest dzień przed egzaminem to będą wielkie żale, a jak się tego już wysłucha, to z kolei pomóż mi to czy tamto już w trakcie pisania. Ale jak już ja się o coś zapytam, to nigdy nie może pomóc - bo rzekomo nie wie, a później dostaje 4 lub 5. Ah wybić takich pasożytówwykrzyknikwykrzyknik
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 2:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to dziwne.. do mnie nikt nie dzwoni Rolling Eyes
moze to kwestia tego, ze ja nigdy nie mam notatek? Mr. Green
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Lut 2010, 8:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hehe do mnie tez nigdy nikt nie dzwonil;p bo notattek wcale nie robilam;p a przez studia to sie przeslizgnelam:) zawsze mialam duuuuuuuuze szczescie, nauczylam sie czesc, czesc dozmyslalam i jakas 3,5 czy 4 z egzaminu byla:) ale nigdy tez nie plakalam nikomu ze napewno nie zdam:) jak nie zdawalam, a zdarzylo mi sie pare razy to mialam pretensje tylko do siebie:)

a teraz tu w UK to sie tak nie da:( nawet zadania domowe mi kaza robic:(smutny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 939, 940, 941  Następny
Strona 269 z 941

Skocz do: