Wysłany: Pon 24 Sie 2026, 13:54 Temat postu: Pani do sprzątania w Gdańsku
Właśnie zaczęłam szukać pani do sprzątania i nie wiem skąd ją brać. Znajome mają swoje panie z polecenia ale ja nikogo nie znam kto by polecił. Czy agencja jest bezpieczniejsza niż z ogłoszenia i jak sprawdzić komu można zaufać i wpuścić do domu?
Polecenie od kogoś zaufanego to złoto i gdybym była tobą to zapytałam sąsiadki, koleżanki z pracy, grupę na Facebooku lokalną albo osiedlową bo tam zazwyczaj ktoś poleca swoją panią. Agencja daje pewne poczucie bezpieczeństwa bo pani jest ubezpieczona i agencja odpowiada za szkody, ale jest droższa i możesz dostawać różne osoby zamiast tej samej stale. Z ogłoszenia możesz trafić na świetną panią ale sprawdzenie jest po twojej stronie. Ja przy pierwszym spotkaniu zawsze rozmawiam chwilę i staram się ocenić czy mi pasuje, pytam o doświadczenie i referencje i proszę o kontakt do poprzedniego klienta. Zdecydowanie warto poświęcić czas na dobre znalezienie bo dobra pani do sprzątania to skarb. NO i w Gdańsku polecam tutaj https://luxusclean.pl/sprzatanie-mieszkan-i-domow/