|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Sro 15 Lip 2026, 10:00 Temat postu: Czy jesteście zadowolone z efektu depilacji laserowej |
|
|
Hej, czy jesteście zadowolone z rezultatów depilacji laserowej?
No i gdzie w Karkowie mogę się zapisać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Sro 15 Lip 2026, 12:03 Temat postu: |
|
|
Ja się zdecydowałam i jestem zadowolona
nie mam owłosienia na nogach
nie mam brzydkich czarnych kropek jakie miałam kiedy goliłam nogi maszynką
jak również jest to niesamowicie wygodne bo mogę założyć sobie sukienkę bez zastanawiania się czy wygoliłam ten nogi czy nie.
Jeśli jednak zalezy Wam na skuteczności polecam poczytać sobie o rodzaju lasera na jaki się decydujecie bo nie każdy jest tak samo skuteczny...
https://dermed.pl/pl/uslugi/lista/depilacja-laserowa-i-laseroterapia/ - ja chodziłam tutaj w Krakowie. Mają tam urządzenie do depilacji light sheer. A takie urządzenie rzeczywiście może przynieść takie dobre efekty jeśli chodzi o depilację |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Nie 9 Sie 2026, 11:04 Temat postu: |
|
|
Ja też bym patrzyła bardziej na konkretny laser niż tylko na cenę zabiegu. Koleżanka robiła depilację w Klinice Miracki w Krakowie i tam właśnie dobierali urządzenie do skóry i rodzaju włosa, a nie lecieli wszystkim jednym sprzętem. Mają kilka mocniejszych technologii do depilacji, więc warto to sobie porównać: https://klinikamiracki.pl/
I dobrze też pamiętać, że to raczej nie jest „kilka wizyt i temat zamknięty na zawsze” — zwykle potrzebna jest pełna seria, a później czasem zabieg przypominający. U niej efekty były bardzo dobre, ale właśnie po całym cyklu, nie po 2–3 razach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|