|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jagnam uzależniony

|
Wysłany: Pon 29 Paź 2018, 8:39 Temat postu: Kwas hialuronowy na bruzdy nosowo wargowe w Krakowie |
|
|
| Od zawsze jest to mój wielki kompleks i zastanawiam się nad zapisaniem się na zabieg, Gdzie w Krakowie mogę się wybrać? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
morwinka gaduła

|
Wysłany: Pon 29 Paź 2018, 12:29 Temat postu: |
|
|
Sama równiez miałam. Dużo się uśmiecham oraz ogólnie mam mocną mimikę i to wszystko się odznacza na mojej twarzy. Nie miałam ochoty przestać sie uśmiechać oczywiście Tak więc pozostał zabieg.
W Krakowie polecam tę klinikę:
https://cliniqmed.pl/oferta/medycyna-estetyczna/wolumetria/
Jest to jedna z lepszych klinik medycyny estetycznej. Najlepiej byłoby jakbyś jednak nie zapisywała sie bezpośrednio na ostrzyknięcie ale po prostu zapisała sie na konsultację. Doradziliby Ci Ci jaki zabieg będzie najlepszy i czy rzeczywiście będzie dobre wstrzyknięcie kwasu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monika90 gaduła

|
Wysłany: Wto 4 Sie 2026, 10:49 Temat postu: |
|
|
| polecam zwrócić uwagę na markę sknhour 🙂 ich kosmetyki do twarzy są bardzo wydajne i świetnie sprawdzają się przy codziennej pielęgnacji. skóra po nich jest miękka, gładka i dobrze nawilżona. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasix86 uzależniony

|
Wysłany: Nie 9 Sie 2026, 10:59 Temat postu: |
|
|
| Przy bruzdach nosowo-wargowych nie nastawiałabym się od razu wyłącznie na kwas, bo czasem problem wynika bardziej z utraty objętości w innych partiach twarzy i samo „wypełnienie bruzdy” nie daje najlepszego efektu. W Krakowie możesz sprawdzić Klinikę Miracki https://klinikamiracki.pl/ – mają lekarzy medycyny estetycznej i kilka różnych metod, więc na konsultacji można dobrać coś pod konkretną twarz, a nie robić wszystkim tego samego. Dla mnie przy takich zabiegach najważniejsze jest właśnie to, żeby efekt był naturalny i żeby nie przesadzić z ilością preparatu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|