Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ciuchy na wyjazd, gdzie zamówić?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bella3
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 27 Cze 2026, 15:00    Temat postu: Ciuchy na wyjazd, gdzie zamówić? Odpowiedz z cytatem

Przede mną niedługo podróż poślubna, odkładamy już 3 miesiące dlatego już wystarczy. Będę potrzebować letnich super ciuszków dlatego na ten wyjazd. Ale w moim mieście nie ma dobrego sklepu żeby mi się coś spodobało, albo kosztuje majątek. w sieci uda mi się zamówić jakieś fajne stylizacje? Polecicie mi jakiś sklep?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamia23
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 28 Cze 2026, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukasz czegoś na wyjazd, to warto zajrzeć w sieci – masz tam dużo fajnych butików i często lepsze ceny niż w stacjonarnych sklepach. Ja mogę polecić https://www.facebook.com/divafashion4you mają dużo kobiecych, modnych stylizacji i często wrzucają nowe rzeczy, więc łatwo coś upolować pod swój styl. Wysyłka też jest dość szybka, więc spokojnie zdążysz przed podróżą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podróż poślubna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: