|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
berka uzależniony

|
Wysłany: Wto 2 Cze 2026, 9:40 Temat postu: Sposoby na przechowywanie w kuchni |
|
|
| Dziewczyny, czy możecie pokazać, jakie polecacie/macie rozwiązania, jeżeli chodzi o organizery w kuchni, co, gdzie najlepiej przechowywać, np, sztućce, szklanki, talerze, garnki, przykrywki, deski, folie, przyprawy, mąki, oleje itp...? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Wto 2 Cze 2026, 11:38 Temat postu: |
|
|
Blachy mam tak, garnik jeden obok drugiego w szafce narożnej. Pokrywki mam na takim stojaku chyba z temu, ale myśle o specjalnych uchwytach na drzwiczki. Łyżki, noże itd mam wkład dopasowany do szuflady. Noze dlugie mam w stojaku na blacie. Produktu suche w pojemnikach curver z action (spoko cena i mega szczelne). Folie, torebki śniadaniowe itd organizer w szufladzie. Praktycznie na wszystko mam organizery. Nie mam niestety miejsca na przyprawy w słoiczkach, wiec trzymam w organizerze z pepco, zapięte na mini spinacz i podpisane, aby widzieć bez wyciągania z pudełka. W sumie wszystko zależy od tego jaką masz kuchnie, ile miejsca do dyspozycji.
No i od siebie polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://www.ajmara.pl/szklanki-do-napojow.html
SPory tutaj wybór szklanek do napojów dobrej jakości |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|