|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Moniczka33 kandydat

|
Wysłany: Pon 11 Maj 2026, 14:31 Temat postu: Dermokosmetyki gabinetowe |
|
|
| Czy ktoś z Was w pracy gabinetowej stawia teraz na dermokosmetyki, które realnie można dopasować do różnych problemów skórnych i jednocześnie wdrożyć w personalizowane protokoły zabiegowe? Szukam czegoś, co faktycznie daje powtarzalne efekty i nie jest tylko marketingowym hitem, tylko działa w praktyce na różnych typach skóry. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anetka44 kandydat

|
Wysłany: Wto 12 Maj 2026, 9:33 Temat postu: |
|
|
| U mnie w gabinecie bardzo dobrze sprawdzają się rozwiązania oparte na kwasach AHA i czystych składach, bo łatwo je dopasować do skóry problematycznej i jednocześnie starzeniowej. Klientki szybko widzą różnicę w strukturze skóry, a największy plus to możliwość łączenia produktów w zależności od diagnozy, co daje dużą elastyczność w pracy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syska95 kandydat

|
Wysłany: Pon 18 Maj 2026, 11:10 Temat postu: |
|
|
Pracuję też na Optimum Derma i to jest dla mnie bardzo spójna marka pod kątem gabinetowym, szczególnie przez podejście do kwasów i personalizacji zabiegów. Ogarniałam wdrożenie po prezentacji od Lumis Group i szczerze ułatwiło to cały start, bo można było zobaczyć protokoły na żywo, a potem dopasować je pod swój gabinet, nawet umawiając pokaz u siebie. Polecam zerknąć https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ Pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
UrszulaM kandydat

|
Wysłany: Pon 18 Maj 2026, 11:20 Temat postu: |
|
|
| Właśnie to mnie ciekawi, czy ktoś z Was robił takie wdrożenie Optimum Derma w swoim salonie i czy faktycznie korzystacie bardziej z pełnych protokołów zabiegowych czy raczej mieszacie produkty pod konkretne przypadki skóry? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JoasiaEl kandydat

|
Wysłany: Wto 19 Maj 2026, 13:23 Temat postu: |
|
|
| U mnie wdrożenie Optimum Derma było robione krok po kroku i na początku trzymałam się głównie pełnych protokołów zabiegowych, żeby dobrze poznać działanie poszczególnych procedur i reakcje skóry. To bardzo pomaga na start, bo masz jasną strukturę zabiegu i przewidywalne efekty, szczególnie przy skórach wrażliwych i problematycznych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|