Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kupujemy mieszkanie- czyli co, jak, gdzie i za ile?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 8 Lut 2026, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że najlepiej będzie porozmawiać na ten temat z hydraulikiem. Specjalista będzie wiedział, jakie rozwiązanie okaże się dla Was korzystniejsze. Trafionym wyborem będzie z pewnością Firma hydrauliczna Roberta Kozki - Poznań - Hydrogaz24: https://hydraulik-poznan.pl/firma/ .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
noya
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 21 Mar 2026, 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W nowym mieszkaniu hydraulik nie będzie potrzebny i warto szukać okazji nieco dalej od centrum. Tam też da się kupić atrakcyjne mieszkanie nawet w Poznaniu. Bardzo ciekawie się zapowiada osiedle atal parkowa, okolica jest przepiękna
Powrót do góry
luciah
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 20 Kwi 2026, 6:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Swoją drogą, ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który szukał mieszkania. Opowiadał mi, że coraz więcej osób interesuje się najmem okazjonalnym, bo to fajna opcja dla tych, którzy nie chcą się wiązać na dłużej. Aż mnie zaskoczyło, że są takie zasady dotyczące tego najmu, bo wcześniej nie miałam pojęcia jak to działa. Warto się z tym zaznajomić, zwłaszcza jak ktoś planuje wynajmować swoje lokum. Natrafiłam na artykuł, który wyjaśnia wszystkie zasady i wzory umowy. Może się przydać: https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjonalny-wzory-i-zasady-wspolpracy/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45
Strona 45 z 45

Skocz do: