Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zabiegi uroda
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
prosta
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 25 Lis 2025, 14:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W świecie medycyny estetycznej liczy się doświadczenie, wiedza i zaufanie klientów – a te trzy cechy od ponad 25 lat wyróżniają Gabinet Kosmetyki Lekarskiej Bella w Warszawie. Zespół specjalistów tworzą lekarze i kosmetolodzy, którzy z pasją dbają o wygląd i samopoczucie klientów. W Bella można skorzystać z zabiegów odmładzających, laseroterapii czy dermatologii estetycznej, wykonywanych przy użyciu sprzętu najnowszej generacji. Każdy zabieg jest dostosowany do indywidualnych potrzeb, co pozwala uzyskać naturalne i długotrwałe efekty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
luciah
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 3 Kwi 2026, 6:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zauważyłem, że temat urody w ostatnich czasach zyskuje na znaczeniu, zwłaszcza w kontekście osób z alergiami. Widziałem artykuł, który poruszał kwestię lakierów hybrydowych dla alergików. Wygląda na to, że można cieszyć się pięknym manicure'em bez obaw o skórę, co może być istotne dla wielu osób, które dotychczas unikały takich rozwiązań. Można to sprawdzić tutaj https://wiadomosci.ox.pl/lakiery-hybrydowe-dla-alergikow-sprawdz-jak-cieszyc-sie-pieknym-manicureem-bez-obaw-o-skore,98292
Powrót do góry
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 10 Kwi 2026, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chcesz się odmłodzić i szukasz sprawdzonego gabinetu medycyny estetycznej którą prowadzi sprawdzony zespół specjalistów to postaw na https://silverclinic.pl/zabiegi-chirurgiczne/blefaroplastyka/ W tej klinice wykonasz wiele zabiegów w tym laseroterapię, lifting ciała czy liposukcję. Wszystko to pod okiem dr Srebrzynskiego i jego zespołu.
Powrót do góry
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 15 Kwi 2026, 8:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Neonia to klinika w Krakowie oferująca szeroki zakres zabiegów estetycznych. Procedury wykonywane są przez specjalistów i obejmują zarówno twarz, jak i ciało. Dzięki różnorodnej ofercie możliwe jest dopasowanie usług do indywidualnych potrzeb pacjentów. Warto rzucić okiem na przykład na zabiegi kriolipolizy: https://neonia.com.pl/zabiegi-na-cialo/kriolipoliza/ .
Powrót do góry
luciah
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 20 Kwi 2026, 6:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio koleżanka opowiadała mi o swoich poszukiwaniach idealnych kosmetyków do ochrony przed słońcem. Mówiła, że próbowała różnych filtrów, ale dużo z nich jej nie odpowiadało, bo były ciężkie na skórze albo miały dziwny zapach. Szczerze mówiąc, sama też miałam z tym problem. No i właśnie, przy okazji natknęłam się na artykuł o naturalny filtr uv. Fajnie, że są takie opcje, które mogą być przyjazne dla skóry, a przy tym skuteczne. Zastanawiam się, czy ktoś z Was już próbował?
Powrót do góry
barto776
guru
guru

PostWysłany: Nie 26 Kwi 2026, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę polskiego sklepu internetowego Barwa, czyli renomowanego producenta najróżniejszych kosmetyków, w tym np. naturalne kosmetyki do ciała . Sklep Barwa to miejsce dla osób szukających sprawdzonych kosmetyków do codziennej pielęgnacji.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 5 Maj 2026, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy większym katarze super sprawdza mi się sól morska do nosa hipertoniczna Fajnie oczyszcza nos i daje szybkie uczucie ulgi.
Powrót do góry
luciah
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 24 Maj 2026, 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zauważyłam, że blefaroplastyka staje się coraz bardziej popularna wśród osób, które chcą poprawić wygląd okolic oczu. To rzeczywiście ciekawy zabieg, szczególnie dla tych, którzy zmagają się z opadającymi powiekami. Wiem, że wiele osób szuka sprawdzonych miejsc do takiej operacji, a sama słyszałam pozytywne opinie o specjalistach w Rzeszowie. Można zerknąć na ofertę tutaj Blefaroplastyka Rzeszów. Zastanawiam się, czy ktoś z Was ma doświadczenia z tym zabiegiem?
Powrót do góry
doti
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 25 Maj 2026, 8:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak fajnie, ze dzielicie się tu informacjami na temat sprawdzonych klinik medycyny estetycznej. Ja chciałabym Was podpytać o Sferę w Warszawie ( na Alejach Jerozolimskich). Kojarzycie to miejsce?
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 28 Maj 2026, 5:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej wykonują w https://kaniowscy.pl/pielegnacja-domowa/ Oferta tego miejsca jest bardzo rozbudowana a zatrudniona tam kadra profesjonalnie podchodzi do każdej sprawy. Podczas wizyty na ich stronie znajdziecie również wiele informacji dotyczących m.in. pielęgnacji pozabiegowej.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Strona 23 z 23

Skocz do: