Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Własny biznes
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
omel33
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 28 Mar 2026, 10:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście mogę Wam polecić stronę, na której znajdziecie ofertę platforma low-code nAxiom, która dostarcza usprawnienia i automatyzację procesów biznesowych. Jest to platforma low-code, która umożliwia tworzenie aplikacji i systemów bez zaawansowanej wiedzy programistycznej, przyspieszając rozwój organizacji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 31 Mar 2026, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie temat terminala zmienił się z „czy warto?” na „jak ja mogłem tyle zwlekać?”. I piszę to całkiem serio, bo sam długo byłem sceptyczny. Myślałem, że skoro klienci jakoś płacą, to po co ruszać coś, co działa. Tyle że działało tak sobie, tylko człowiek tego nie widział od razu. Najbardziej niedoceniana sprawa to chyba brak niezręcznych sytuacji przy kasie. Kto prowadzi biznes, ten wie, jak to wygląda: klient ma tylko duży banknot, przedsiębiorca nie ma wydać, ktoś szuka drobnych, ktoś inny stoi w kolejce i się denerwuje, a cała obsługa zaczyna się niepotrzebnie wydłużać. Przy terminalu temat znika. Klient przykłada kartę albo telefon i po sprawie. Prosto, szybko i bez cyrków. Uważam, że terminal to nie jest żadna fanaberia, tylko zwykłe ułatwienie prowadzenia biznesu. Dobrze jest porównać sobie różne możliwości i warunki. Ja bym po prostu zaczął od przejrzenia kilku opcji, np. tutaj: https://www.paytel.pl/ . Bez spiny, bez wciskania czegokolwiek, po prostu żeby zobaczyć, czy takie rozwiązanie pasuje do konkretnej działalności.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Strona 27 z 27

Skocz do: