Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

studia podyplomowe

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 28 Lis 2025, 13:33    Temat postu: studia podyplomowe Odpowiedz z cytatem

Na UEW bardzo spodobało mi się to, że grupa była różnorodna – różne branże, różne doświadczenia, każdy wnosił coś ciekawego. W połączeniu z sensownym programem to daje naprawdę dobrą jakość tych studiów
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michalina89
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 19 Gru 2025, 11:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MBA Biznes Międzynarodowy to propozycja dla ludzi, którzy myślą o karierze ponad granicami. Wszystkie informacje są na https://vizja.pl/specjalizacja/mba-biznes-miedzynarodowy/ i widać konkretny profil studiów. Program skupia się na zarządzaniu, strategii i globalnym biznesie. To dobre rozwiązanie dla menedżerów i osób planujących rozwój w międzynarodowych strukturach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 5 Sty 2026, 6:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii pisania prac inżynierskich, magisterskich i wiele więcej, niezwykle interesujące treści znajdziecie zaglądając na stronę https://pisanieprac.org.pl/
Powrót do góry
kamia23
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 29 Mar 2026, 0:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może na https://wz.uw.edu.pl/ znajdziecie odpowiedni kierunek takich studiów podyplomowych? Sama ostatnio przeglądałam ofertę Wydziału Zarządzania UW i wpadło mi w oko kilka ciekawych programów. Negocjacje w biznesie wydają mi się szczególnie ciekawe, ale możliwości jest oczywiście znacznie więcej. Wszystkie szczegóły oferty sprawdzicie na podanej stronie. Uczelnia cieszy się bardzo wysoką renomą.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: