|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 17 Mar 2026, 7:02 Temat postu: |
|
|
| Osobiście mogę Wam polecić usługi ocieplania pianką PUR, metodą wdmuchiwania granulatem wełny czy metodą wdmuchiwania granulatem celulozy od https://www.pol-agma.pl/ Kontaktując się z nimi możecie liczyć na terminową realizację zlecenia oraz konkurencyjne ceny. Podczas swojej pracy stosują sprawdzone wyroby uznanych producentów z branży ociepleń. Ocieplają budynki mieszkalne, użyteczności publicznej, hale magazynowe, domki letniskowe i wiele innych. Jestem pewna ze będziecie zachwyceni z wykonanej przez nich pracy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Mar 2026, 11:05 Temat postu: |
|
|
| Od jakiegoś czasu przeglądam różne inspiracje i coraz bardziej podobają mi się zewnętrzne panele elewacyjne . Wyglądają bardzo nowocześnie i mam wrażenie, że nadają budynkom zupełnie inny charakter niż tradycyjny tynk. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sro 25 Mar 2026, 11:23 Temat postu: |
|
|
| Jak już rozmawiamy o remontach, to warto wspomnieć o nowoczesnym oświetleniu LED. Profile aluminiowe to podstawa profesjonalnego montażu taśm świetlnych - bez nich taśmy się przegrzewają i szybciej psują. Plus wyglądają o niebo lepiej niż nagie taśmy przyklejone do ściany. Całkiem spory wybór jest tutaj: https://www.perfektmarket.com.pl/profile-aluminiowe-led . Różne kolory, długości i typy montażu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|