Wysłany: Sro 25 Mar 2026, 9:25 Temat postu: Kosmetologia
Hej, jestem tu nowa w temacie kosmetologii i ciekawi mnie wasze podejście. Co was ciągnie do kosmetyczki i jak często tam zaglądacie? Na jakie zabiegi się decydujecie i czy przynoszą wam oczekiwane rezultaty? Czy efekty utrzymują się długo czy szybko mijają? Pielęgnujecie się też w domu na co dzień? I co sprawia że niektóre z was w ogóle nie chodzą do gabinetu? _________________ Przyszła panna młoda
80% efektu to codzienna rutyna pielęgnacyjna w domu. Należy zacząć od analizy stanu skóry i dobór właśnie kosmetyków do stosowania w domu. Efekt? Osobiście dla mnie liczy się równiejszy koloryt skóry, wygląd promienny i wyspany. Z zabiegów botoks, laser na przebarwienia, co 2 tygodnie zabieg z serii Dermaquest, RF mikroigłowy w serii 1 raz w roku
Świetne rezultaty dają też zabiegi mezoterapii igłowej https://estebelle.com.pl/zabiegi/osocze-bogatoplytkowe/ Od siebie polecam kontakt z nimi, powinni doradzić co będzie najlepsze w Twoim przypadku.