|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mawi bywalec

|
Wysłany: Sob 2 Sie 2025, 10:26 Temat postu: |
|
|
| Lubię zdobywać wiedzę, czytam książki i to nie tylko beletrystykę. Ale też uwielbiam oglądać wszelkie dokumenty. Czy to biograficzne, czy te pokazujące jak coś działa, lub jak się żyje w zupełnie innym otoczeniu. Teraz mamy takie możliwości, bo sporo tego czy to w kablówce na kanałach dokumentalnych jakie mam w Elpos, czy nawet na YouTube. Fajne są też wystąpienia TED, bardzo inspirujące. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Pon 18 Sie 2025, 12:18 Temat postu: |
|
|
| Z tego co słyszałam to świetnie sprawdza się biureta automatyczna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Klaudynka bywalec

|
Wysłany: Wto 16 Wrz 2025, 19:15 Temat postu: |
|
|
| Jak chcesz się zająć hodowlą pajęczaków czy innych bezkręgowców to postaw na wiedze i doświadczenie tego sklepu https://spiderslaboratory.pl/ Świetny sklep terrarystyczny z masą okazów w dobrych cenach. Oprócz okazów możesz liczyć na niezbędne akcesoria. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 17 Wrz 2025, 11:36 Temat postu: |
|
|
| Według mnie solidnym wyborem jest serwis konsol https://www.serwiskonsol.com/ . Profesjonalna obsługa i wysoka jakość realizowanych usług sprawiają, że można im w pełni zaufać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siorik bywalec

|
Wysłany: Sro 26 Lis 2025, 10:32 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio wciągnąłem się w książki i sporo ich czytam. Aktualnie jestem po przeczytaniu "Propedeutyka polytyki jak utyka… deKadencja II" Ćwieka Stanisława https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/propedeutyka-polytyki-jak-utyka-dekadencja-ii/ Jeśli lubicie książki, które potrafią jednocześnie wciągnąć, zirytować i zmusić do myślenia, to naprawdę warto po nią sięgnąć. Ćwiek pisze szczerze, bez filtra i z perspektywy człowieka, który przepracował życie w strukturach, o których większość z nas zna tylko legendy. Świetna do dyskusji i idealna dla kogoś, kto ma dość ugrzecznionych historii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Gru 2025, 11:18 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio w pracy zaczęłyśmy korzystać z analiz NIR i muszę przyznać, że to naprawdę wygodne rozwiązanie. Jeśli ktoś działa w kontroli jakości albo analizie materiałów, to warto rzucić okiem na spektrometr bliskiej podczerwieni Bardzo szybkie pomiary i zero skomplikowanej próbki – naprawdę ułatwia życie w labie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
prosta gaduła

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2026, 21:35 Temat postu: |
|
|
| Popventure https://popventure.pl/ pojawia się w wielu dyskusjach osób, które interesują się światem Funko POP, ale nie zawsze jest jasne, czym dokładnie wyróżnia się ten sklep na tle innych dostępnych w Polsce. Z jednej strony liczy się różnorodność postaci i serii, z drugiej coraz więcej osób zwraca uwagę na kwestie takie jak oryginalność produktów, sposób pakowania czy możliwość zdobycia mniej oczywistych figurek. Warto też zastanowić się, jak wygląda obsługa zamówień przy większej liczbie produktów i czy sklep jest raczej skierowany do początkujących fanów popkultury, czy może do bardziej zaawansowanych kolekcjonerów. Jakie macie doświadczenia lub opinie związane z tym miejscem? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Nie 15 Lut 2026, 14:58 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio przeczytałem książkę „Podstawy prognozowania generacji z OZE” Jakuba Dąbrowskiego i wciągnęła mnie od pierwszej strony. Pokazuje, jak prognozować produkcję energii z wiatru i słońca za pomocą Pythona i narzędzi AI/ML. Autor tłumaczy wszystko w prosty, praktyczny sposób, daje konkretne przykłady i ćwiczenia do wypróbowania. Idealna pozycja dla każdego, kto interesuje się OZE i chce spróbować swoich sił w analizie danych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|