|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mczay maniak

|
Posted: Wed 24 Sep 2025, 5:39 Post subject: Tatuaż |
|
|
| Od jakiegoś czasu myślę o nowym tatuażu. Możecie polecić mi jakieś dobre studio z Warszawy? |
|
| Back to top |
|
 |
Amira kandydat

|
Posted: Mon 6 Oct 2025, 7:02 Post subject: |
|
|
Wybór studia tatuażu nie jest taki łatwy, w końcu to na całe życie.
|
 |
aania992 uzależniony

|
Posted: Mon 6 Oct 2025, 23:15 Post subject: |
|
|
| Świetny pomysł! Tatuaże bardzo mi się podobają, ale przede wszystkim trzeba wybrać przemyślany wzór oraz miejsce, aby mieć super pamiątkę. W Warszawie jednym z lepszych studio jest Jah Love Tattoo. |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Wed 8 Oct 2025, 1:16 Post subject: |
|
|
| aania992 wrote: | | Świetny pomysł! Tatuaże bardzo mi się podobają, ale przede wszystkim trzeba wybrać przemyślany wzór oraz miejsce, aby mieć super pamiątkę. W Warszawie jednym z lepszych studio jest Jah Love Tattoo. |
Obserwuję to studio i mam nadzieję, że kiedyś zrobię dziarę u nich Na fb widziałem ostatnio mega dziarę - Trzej Muszkieterowie wykonani przez Henia  |
|
| Back to top |
|
 |
aania992 uzależniony

|
Posted: Fri 10 Oct 2025, 10:20 Post subject: |
|
|
| niepoprawny wrote: | | aania992 wrote: | | Świetny pomysł! Tatuaże bardzo mi się podobają, ale przede wszystkim trzeba wybrać przemyślany wzór oraz miejsce, aby mieć super pamiątkę. W Warszawie jednym z lepszych studio jest Jah Love Tattoo. |
Obserwuję to studio i mam nadzieję, że kiedyś zrobię dziarę u nich Na fb widziałem ostatnio mega dziarę - Trzej Muszkieterowie wykonani przez Henia  |
Też widziałam, bo ich regularnie obserwuję praca sztos, ale zerknij sobie też na inne, starsze projekty, większość z nich to serio dzieła sztuki na skórze  |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Tue 21 Oct 2025, 4:04 Post subject: |
|
|
Dokładnie! Doskonale znam ich prace, które regularnie wrzucają. Aż kusi, żeby zrobić coś nowego. Mam nadzieję, że wpadnę na jakiś fajny pomysł  |
|
| Back to top |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Posted: Thu 18 Dec 2025, 22:45 Post subject: |
|
|
Warto się czasami wybrać do studia tatuażu i przejrzeć wykonane prace, inspiracje. Można też skorzystać z wskazówek tatuatora, oni często jak tylko zobaczą klienta to już mają pomysł co by do niego pasowało W Jah Love Tattoo na bank, tam mają genialnych tatuatorów! Ja jestem pod wrażeniem ich dzieł. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce