Powieść "Żebrak i mściciel" autorstwa Wojciecha Tut Chechlińskiego https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/zebrak-i-msciciel/ to literacki klejnot, który zmusza do zadawania sobie trudnych pytań o etykę i granice moralne. Ta książka otworzyła mi oczy na złożoność ludzkiej natury i skłoniła do głębszej refleksji nad naszymi wyborami.
Wiele książek przeczytałem, ale "Dzień patrzenia w niebo" Mysiorskiego Grzegorza na pewno zapadnie mi w pamięci na długo. Książka jest bardzo ciekawa, są to wiersze, które dużo wnoszą do życia.
Interesuje mnie literatura współczesna i sposób, w jaki autorzy łączą różne wątki w fabule. Widziałem, że Jung-off-ska ma ciekawe pozycje, które łączą klasyczne motywy z nowoczesnym podejściem do narracji. Ktoś z forum korzystał z tej wydawnictwa i może podzielić się opinią, czy książki rzeczywiście wciągają i warto je mieć w kolekcji?
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2