|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Arlettena gaduła

|
Wysłany: Pią 12 Gru 2025, 9:00 Temat postu: Problem z suchością podczas stosunku |
|
|
| Dziewczyny potrzebuję pomocy Mam problem który jest nie do zniesienia- wydaje mi się że w trakcie seksu bardzo szybko robie sie sucha mimo że ja sama tego nie czuje, ale gorzej robi sie po skończeniu. Ból, pieczenie, otarcia i „zapalenie pęcherza” które trwają do 3 godzin po skończeniu. Nie daje mi to żyć bo przeszkadza mi to chociażby w zaśnięciu. I myślę że tego przyczyną jest właśnie suchość, nie używamy lubrykantów. Stąd moje pytanie, czy możecie polecić mi jakieś globulki, żel itp. Bez recepty, które mogę stosować żeby ogólnie zachować nawilżenie na codzień, lub po seksie żeby szybciej zniwelować te dolegliwości? Przeszkadza mi to okropnie bo myśl że po zbliżeniu będę czuć taki ból odbiera mi ochote na seks tak bardzo, że czasem nie robię tego przez kilka tygodni lub miesięcy w efekcie czego ani ja, ani mój chłop nie jesteśmy zadowoleni. Na pewno zacznę używać częściej lubrykantów, ale jeżeli to nie pomoże zdecydowanie będę potrzebowała czegoś co pomoże mi w ukojeniu bólu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Pią 12 Gru 2025, 11:02 Temat postu: |
|
|
Lubrykanty to zdecydowanie podstawa jeśli chodzi o seks moim zdaniem i nie wyobrażam go sobie nie mieć obok. Wiadomo, nie zawsze jest potrzeby ale zdecydowanie lepiej zainwestować i mieć spokój i przede wszystkim komfort. Na twoim miejscu zainwestowałbym w taki, który ma bardzo dobre opinie i faktycznie dobry skład i faktycznie trzyma to nawilżenie. Dodatkowo polecam sobie brać zurawinke w tabletkach lub garść dziennie (można tez pic) one zapobiegają zapaleniu pęcherza i pomagają tam na dole zachować odpowiednie pH. Jeśli to nie pomoże to zdecydowanie wizyta u ginekologa!
Jeśli miałabym tutaj polecić konkretnie najlepszy kosmetyk po seksie będzie to krem łagodzący:
https://carebylavu.com/collections/po-seksie
Zdecydowanie pomoże  _________________ Przyszła panna młoda  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|