Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

wakacje
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Suwaczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MartaPietrzyk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2025, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wakacje na wodzie to świetny sposób na odpoczynek i relaks, szczególnie z wynajmem łodzi motorowych klasy premium. Tego typu czartery pozwalają samodzielnie eksplorować okoliczne jeziora i rzeki w wygodnych warunkach. Co do Mazur zajrzyjcie tutaj https://hotel-amax.pl/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 4 Paź 2025, 17:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planujemy z mężem i dziećmi wakacje. Szukamy miejsca, które ma świetną atrakcję, zwłaszcza na gorszą pogodę. Najlepiej, żeby w hotelu był duży i fajny aquapark. Znalazłam ofertę w Hotelu Zalewski na aquapark nad bałtykiem. Czy ich zjeżdżalnie i baseny są naprawdę super dla starszych dzieci i czy warto tam jechać dla samego aquaparku? Liczę na Wasze pozytywne doświadczenia!
Powrót do góry
Hugerac
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 28 Paź 2025, 8:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Planuję wyjazd i mocno kusi mnie wakacje portugalia ze względu na połączenie pięknych plaż z klimatycznymi miasteczkami i wyjątkową kuchnią. Zastanawia mnie, które regiony najlepiej odwiedzić, żeby zobaczyć zarówno popularne atrakcje, jak i mniej znane miejsca. Czy ktoś z forumowiczów korzystał z takich wyjazdów i może podpowiedzieć, jak najlepiej zaplanować trasę, aby uniknąć tłumów turystów i jednocześnie skorzystać z lokalnych restauracji oraz aktywności na świeżym powietrzu? Interesuje mnie też, czy transport publiczny w Portugalii sprawdza się dobrze do zwiedzania mniejszych miejscowości i plaż.
Powrót do góry
MartaPietrzyk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 30 Paź 2025, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając hotelu z klimatem w Mikołajkach, trafiłam na Amax i od razu zwróciłam uwagę na piękne wnętrza oraz widok na jezioro. Wiele osób chwali kuchnię i miłą atmosferę, więc chyba warto się tam zatrzymać. Idealne miejsce na odpoczynek z dala od zgiełku. https://hotel-amax.pl/
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 18 Lis 2025, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem https://www.2bieguny.com/ to świetny wybór, jeśli chodzi o wycieczki – wszystko zorganizowane jest bardzo starannie i profesjonalnie
Powrót do góry
Entertainingoi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 21 Lis 2025, 3:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wakacje wymagają wcześniejszego zaplanowania transportu, zwłaszcza przy wyjazdach zagranicznych, żeby uniknąć niepotrzebnego stresu. Ktoś miał okazję jechać busem do Belgii i może doradzić, jakie warunki są najważniejsze – komfort, czas podróży, przystanki – oraz czy warto rezerwować z wyprzedzeniem? Przydatne wskazówki znalazłem na https://lech-trans.pl/jaki-bus-do-belgii-wybrac i ciekawi mnie, jak inni organizują podobne wyjazdy
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 1 Gru 2025, 0:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zbliżający się czas letni to idealna okazja, by wybrać się nad polskie morze. Kołobrzeg to miejsce, które warto wziąć pod uwagę, zwłaszcza gdy zależy nam na różnorodnych opcjach noclegowych. Można znaleźć tam zarówno luksusowe apartamenty, jak i przytulne pensjonaty. Planowanie noclegu dobrze zacząć od odwiedzenia https://spijtanio.eu/noclegi/kolobrzeg gdzie znajdziemy szeroki wybór ofert.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Suwaczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 6 z 6

Skocz do: