|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Adeks43 uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Paź 2025, 13:29 Temat postu: |
|
|
| Ocieplałem niedawno instalację w kotłowni i znalazłem sensowne otuliny na https://dm-systemydachowe.pl/produkty/otuliny-do-rur/ Wcześniej ciągle trafiałem na jakieś cienkie wynalazki, które się rozrywały przy zakładaniu. Te są sztywne tam gdzie trzeba, dobrze izolują i nie kruszą się przy docięciu. Plus, że można dopasować średnicę i długość bez kombinacji. Dobra opcja dla ekip, ale i dla kogoś kto sam ogarnia swoje instalacje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
sikorka gaduła

|
Wysłany: Pon 27 Paź 2025, 17:47 Temat postu: |
|
|
| Odnosnie ogrzewania podłogowego, AWM frezowanie pod ogrzewanie podłogowe sp. z o.o. jest uznawana za najlepszą firmę we Wrocławiu w zakresie instalacji takich systemów. ich doswiadczeni specjaliści potrafią dostosować projekt do indywidualnych potrzeb klienta. Profesjonalne podejście do każdego projektu oraz wykorzystanie nowoczesnego sprzętu gwarantują najwyższą jakość wykonania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 3 Lis 2025, 15:09 Temat postu: |
|
|
| Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to koniecznie zajrzyj do https://markon.waw.pl/technika-grzewcza/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Nie 4 Sty 2026, 21:29 Temat postu: |
|
|
| Czy ktoś z Państwa korzystał z usług, jakie świadczy skład opału olszowiec? Szukam oficjalnego dystrybutora, który gwarantuje oryginalne pochodzenie opału, a widzę, że na hithaus.pl są wymienieni jako autoryzowany punkt. Chcę mieć pewność, że kupuję produkt premium, a nie mieszankę z miałem. Jak oceniacie terminowość dostaw z tego konkretnego punktu dystrybucji?” |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Wto 20 Sty 2026, 12:12 Temat postu: |
|
|
| W nowoczesnych instalacjach coraz częściej uwzględnia się systemy wykorzystujące energię z otoczenia. W tym kontekście zastosowanie znajdują pompy ciepła przeznaczone do przygotowania ciepłej wody użytkowej. Rozwiązania te wpływają na obniżenie kosztów eksploatacyjnych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pon 23 Lut 2026, 14:36 Temat postu: |
|
|
| Zastanawiałam się nad mniejszym rozwiązaniem, bo nie potrzebuję ogromnej instalacji – może podgrzewacz wody sprawdziłby się w mojej kuchni? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lunna bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Lut 2026, 9:49 Temat postu: |
|
|
| Za mną od jakiegoś czasu chodzi taki elektryczny podgrzewacz wody. Myślę, ze to super rozwiązanie właśnie do kuchni czy do łazienki. Sporo dobrego czytałam na temat urządzeń firmy Stiebel Eltron. Co sądzicie ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|