Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szkolenia warte uwagi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zengila12
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 5 Kwi 2022, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio trafiłam na bardzo ciekawą stronę, na której był poruszany temat budżetu partycypacyjnego: https://efc.edu.pl/budzet-partycypacyjny-dla-szkol/budzet-partycypacyjny-co-to-jest-jak-dziala-szkolny-budzet-obywatelski Taki budżet ma ogromny wpływ na możliwość rozwoju szkół. Każdy może się wypowiedzieć, zgłosić swoje propozycje i dzięki temu system nauczania może się podnieść na wyższy poziom. Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2025, 7:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szkoła policealna Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie to świetne rozwiązanie dla osób, które chcą szybko zmienić swoje życie zawodowe. Nauka trwa krócej niż studia, a efekty są odczuwalne niemal natychmiast. Absolwenci zyskują stabilny zawód i możliwość dalszego rozwoju. To dowód, że praktyczna edukacja daje realne rezultaty.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2025, 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie, kurs kosztorysowanie stanowi świetną propozycję dla wszystkich, którzy chcą solidnie przygotować się do pracy z kosztorysami. Szkolenia zapewniają praktyczne ćwiczenia i teoretyczne podstawy, dzięki czemu uczestnicy zdobywają wiedzę, która jest bezpośrednio przydatna w codziennych zadaniach.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 12 Wrz 2025, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Profesjonalne treningi pozwalają zyskać pewność siebie i udoskonalić codzienne działania w pracy. W serwisie https://intraszkolenia.pl/ przedstawiono bogatą ofertę szkoleń, które można dopasować do własnych potrzeb. To praktyczne wsparcie dla osób chcących systematycznie się rozwijać.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 23 Wrz 2025, 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

FRIS to mega ciekawy model, który pokazuje, jak ludzie myślą i podejmują decyzje. Na stronie https://www.humanskills.pl/szkolenia_zamkniete/fris/ masz szkolenie, które pozwala lepiej poznać siebie i innych w zespole. Dzięki temu łatwiej się dogadać, bo rozumiesz, skąd biorą się różnice. To fajna opcja dla firm, które chcą lepiej wykorzystać potencjał swoich ludzi.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 23 Paź 2025, 8:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla nas najlepsze okazało się szkolenie zarządzanie zespołem poznań
Powrót do góry
Hugerac
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 28 Paź 2025, 8:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze wydawało mi się, że surfing wymaga dużej siły fizycznej, ale okazuje się, że kluczowa jest technika i równowaga. https://surfszkola.pl ma w ofercie szkola surfingu, która pomaga uczyć się podstaw krok po kroku. Ktoś już próbował takich kursów i może podzielić się, czy faktycznie pomaga to w praktyce? Dla mnie ciekawostką jest, że nauka zaczyna się od małych fal i ćwiczeń na brzegu, zanim wchodzi się do wody.
Powrót do góry
MartaPietrzyk
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 28 Paź 2025, 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawi mnie temat talentów Gallupa, bo podobno pomaga w rozwoju osobistym i zawodowym. Ja szczerze mówiąc z tego nie korzystałam jeszcze. W sieci natomiast jest sporo informacji, np. na tej stronie: https://talenty-gallupa.pracowniagier.com/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7

Skocz do: