|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ethel.toy początkujący

|
Wysłany: Czw 7 Kwi 2022, 14:50 Temat postu: |
|
|
Ja swoje zrobiłam własnoręcznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zeldasaq kandydat

|
Wysłany: Wto 2 Wrz 2025, 5:27 Temat postu: |
|
|
No to zaczęłam się zastanawiać nad tymi zaproszeniami na ślub i wesele, tyle tego jest... Trafiłam na fajny artykuł o minimalistycznych zaproszeniach i muszę przyznać, że zaczynam do nich przekonywać. Oto link: https://pobieramysie.pl/blog,dlaczego-minimalistyczne-zaproszenia-na-slub-i-wesele-to-trafiony-wybor-dla-kazdej-pary-mlodej,1160. Z jednej strony to prostota, z drugiej elegancja. Brzmi jak coś, co mogłoby się sprawdzić. Szczególnie, że nie chcemy przesadzać z tym całym weselnym szaleństwem. A Wy co o tym sądzicie? Może któraś z Was miała takie zaproszenia i mogłaby podzielić się wrażeniami? Będę wdzięczna za każdą opinię. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Pią 17 Paź 2025, 8:24 Temat postu: |
|
|
Oglądam portfolio i zależy mi na zdjęciach, które mają "to coś" – nie tylko dobrą ostrość, ale i wyjątkowy, filmowy klimat. Szukam kogoś, kto potrafi zapanować nad światłem i stworzyć prawdziwy, emocjonalny reportaż ślubny. Warto postawić na fotografa, który ma spójny styl. Właśnie oglądałam prace Karolina Koprowska, które wydają się być dokładnie tym, czego szukam. Czy ktoś z Was ma od niej zdjęcia ślubne i może polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|