Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Papryczkaa bywalec

|
Wysłany: Czw 4 Wrz 2025, 13:59 Temat postu: Kosmetyki skuteczne w leczeniu łuszczycy skóry głowy |
|
|
Cześć! Szukam skutecznych kosmetyków na łuszczycę skóry głowy. Co Wam naprawdę pomogło? Mam sporo łuski i swędzenie, zależy mi na czymś złuszczającym, ale też łagodnym. Co polecacie z własnego doświadczenia? _________________ Przyszła panna młoda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
morwinka bywalec

|
Wysłany: Pią 5 Wrz 2025, 10:06 Temat postu: |
|
|
Od lat się zmagałam, przerobiłam wielu dermatologów i dopiero rok temu trafiłam na kogoś, kto w prosty sposób mi pomógł. Stosowałam taki zestaw:
SQUAMAX emulsja złuszczająco-nawilżająca
Belosalic – płyn na receptę
Vichy Dercos PSOlution – keratolityczny szampon
W końcu poczułam ulgę. Teraz stosuję głównie szampon i jak coś się pojawia, to wracam do emulsji. Ostatnio testuję też emulsję Psorisel na noc i zapowiada się bardzo dobrze – nie podrażnia i skóra mniej się łuszczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rozza gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Pon 15 Wrz 2025, 21:03 Temat postu: |
|
|
A wiecie co ja myślę? Że świetnie sprawdzają się w takiej sytuacji leki wykonywane przez farmaceutkę - z przepisu lekarza. Ja realizuję takie recepty w dozie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Czw 18 Wrz 2025, 7:56 Temat postu: |
|
|
Na mnie też bardzo dobrze działają leki recepturowe, mają proste składy i na świeżo są przygotowane w aptece. W DOZ bardzo sprawnie wykonują takie leki, zwykle następnego dnia jest wszystko do odbioru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Wto 23 Wrz 2025, 16:15 Temat postu: |
|
|
A czy wiecie, że w aptekach sieci DOZ można realizować recepty na leki i kosmetyki recepturowe? Taką receptę może wypisać Wam dermatolog. To świetne rozwiązanie przy problemach skórnych takich jak na przykład trądzik. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Nie 5 Paź 2025, 23:10 Temat postu: |
|
|
No właśnie o tym pisaliśmy wyżej, korzystamy i bardzo sobie chwalimy możliwość realizacji recept na leki recepturowe w dozie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Paź 2025, 14:00 Temat postu: |
|
|
Jeżeli zależy Wam na szybkim logowaniu do konta, sprawdźcie klub avon zaloguj, które umożliwia natychmiastowy dostęp do katalogów, zamówień i bonusów. Panel jest prosty w obsłudze, a wszystkie funkcje potrzebne do prowadzenia sprzedaży macie w jednym miejscu. Dzięki temu praca jest wygodna i szybka, a kontrola nad biznesem pełna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|