Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Środki czyszczenia przy azs

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Suknia ślubna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rozza
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 2 Paź 2025, 10:37    Temat postu: Środki czyszczenia przy azs Odpowiedz z cytatem

Jakich srodków do czyszczenia używacie podczas walki z azs?
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja@prima-med.info
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 2 Paź 2025, 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wg mnie tak, po ostatnim sobotnim sprzątaniu (kabina prysznicowa cilit bang), mam kilka nowych wysypów na twarzy.

Pomagają mi w takim przypadku odpowiednie kosmetyki:

https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/

Warto jest wziąc pod uwagę tę seię.
Powrót do góry
DiamentowaToJA
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 3 Paź 2025, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kilku lat prowadzę salon stylizacji paznokci i w tym czasie przetestowałam wiele marek narzędzi. Najczęstszy problem to szybkie tępowanie ostrzy i pojawiająca się rdza po kilku sterylizacjach. Od kiedy zaczęłam pracować z staleks PRO, te problemy całkowicie zniknęły. Cążki i nożyczki wykonane są z wysokiej jakości stali medycznej, która nie koroduje i wytrzymuje nawet kilkadziesiąt cykli w autoklawie bez żadnych zmian. Ogromnym plusem jest ręczne ostrzenie każdego egzemplarza, dzięki czemu cięcie skórek jest bardzo precyzyjne i nie powoduje podrażnień. W moim salonie korzystamy z tych narzędzi codziennie i mimo intensywnego używania wyglądają jak nowe. Kolejnym atutem jest certyfikacja ISO 9001:2015, która potwierdza rygorystyczny system kontroli jakości. Zamówienia zawsze docierają szybko, w dobrze zabezpieczonych paczkach. Z mojego doświadczenia mogę polecić staleks PRO każdemu, kto chce pracować na profesjonalnym poziomie i unikać ciągłej wymiany narzędzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Suknia ślubna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: