Wysłany: Czw 2 Paź 2025, 10:37 Temat postu: Środki czyszczenia przy azs
Jakich srodków do czyszczenia używacie podczas walki z azs? _________________ https://prima-med.info/
Centrum Medyczno-Diagnostyczne Prima-Med
ul. Cieszyńska 16
30-015 Kraków
NIP: 945-146-13-57
Regon: 350524730
tel. +48 12 347 84 00
email: rejestracja@prima-med.info
Od kilku lat prowadzę salon stylizacji paznokci i w tym czasie przetestowałam wiele marek narzędzi. Najczęstszy problem to szybkie tępowanie ostrzy i pojawiająca się rdza po kilku sterylizacjach. Od kiedy zaczęłam pracować z staleks PRO, te problemy całkowicie zniknęły. Cążki i nożyczki wykonane są z wysokiej jakości stali medycznej, która nie koroduje i wytrzymuje nawet kilkadziesiąt cykli w autoklawie bez żadnych zmian. Ogromnym plusem jest ręczne ostrzenie każdego egzemplarza, dzięki czemu cięcie skórek jest bardzo precyzyjne i nie powoduje podrażnień. W moim salonie korzystamy z tych narzędzi codziennie i mimo intensywnego używania wyglądają jak nowe. Kolejnym atutem jest certyfikacja ISO 9001:2015, która potwierdza rygorystyczny system kontroli jakości. Zamówienia zawsze docierają szybko, w dobrze zabezpieczonych paczkach. Z mojego doświadczenia mogę polecić staleks PRO każdemu, kto chce pracować na profesjonalnym poziomie i unikać ciągłej wymiany narzędzi.