Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Budowa domu materiały
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
prosta
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 18 Wrz 2025, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy wyborze stolarki okiennej do domu coraz częściej zastanawiam się, czy lepiej postawić na klasyczne rozwiązania, czy może zdecydować się na bardziej nowoczesne konstrukcje. Firma Majsterek https://oknamajsterek.pl/ prezentuje wiele możliwości, jeśli chodzi o okna i drzwi, ale ciekawi mnie, czy ktoś z Was ma doświadczenie z ich montażem w domach jednorodzinnych. Czy w rejonie Żywca takie okna sprawdzają się dobrze pod kątem izolacji cieplnej?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Bring
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 28 Wrz 2025, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jednym z podstawowych materiałów na pewno są kruszywa, warto sprawdzić, które składy w okolicy są dobrze zaopatrzone zarówno w kruszywa budowlanej jak i drogowe https://podolski-kruszywa.pl/kruszywa-budowlane-i-drogowe/ a przydadzą się Wam jedne i drugie uśmiech
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 3 Paź 2025, 15:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chcę, żeby mój dach z blachodachówki wyglądał jak nowy i był chroniony przed korozją na kolejne lata. Czy profesjonalnie malowanie dachu to jedyny sposób na przywrócenie mu koloru? Szukam kogoś, kto zajmie się dokładnym przygotowaniem podłoża (czyszczenie, odrdzewianie), tak jak robi to Integro.
Powrót do góry
renni
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 31 Paź 2025, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w temacie budowy domu wiem tylko tyle, że mam jasność jak ten dom ma finalnie wyglądać. Na niczym innym sie kompletnie nie znam więc szukam wykonawcy, który ogarnie ten temat od A do Z. I tu pytanie o firmę Espiro Investment https://espiroinvestment.pl/, znacie ich ? z tego co wiem to działają w okolicach, gdzie mamy działkę ( Mińsk Mazowiecki).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9

Skocz do: