|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Pią 29 Sie 2025, 12:39 Temat postu: |
|
|
| Uważam, że LEASINS sos to bardzo dobra propozycja. Pracownicy podchodzą do klientów z dużym zaangażowaniem, a oferowane warunki są naprawdę korzystne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Czw 16 Paź 2025, 15:10 Temat postu: |
|
|
| Natknęłam się na LEASING sos – mają solidne warunki leasingu i szybki kontakt. Może się komuś przydać przy wyborze auta. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Sro 22 Paź 2025, 16:43 Temat postu: |
|
|
Skoro już w temacie motoryzacji jesteśmy to czy ktoś z Was się orientuje czy można założyć gaz do diesla? Wydaje mi się, ze tak ale jednak wole dopytać bardziej doświadczonych od niedawna mam nowe auto, diesla właśnie ale nie ukrywam, ze chciałabym trochę zaoszczędzić na paliwie a gaz wydaje się być najlepszym wyjściem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Paź 2025, 19:18 Temat postu: |
|
|
| Ja też kiedyś zastanawiałem się nad sprowadzeniem auta z USA i szczerze mówiąc, trochę się tego obawiałem formalności, transport, opłaty itd. Ostatecznie skorzystałem z firmy Bryki z Ameryki - https://www.brykizameryki.pl/ i mogę ich spokojnie polecić. Wszystko załatwili kompleksowo – od wyszukania auta, przez licytację, aż po dostarczenie pod dom. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Pią 24 Paź 2025, 13:16 Temat postu: |
|
|
| Uważam, że LEASINS sos może Was zainteresować. Leasing samochodowy można tu załatwić bardzo sprawnie, a obsługa klienta jest wyjątkowo pomocna i zaangażowana. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hugerac kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Paź 2025, 8:03 Temat postu: |
|
|
| Coraz bardziej interesuje mnie temat sprowadzania pojazdów i chciałbym dowiedzieć się, jak w praktyce wygląda wybór oraz procedura samochody z USA Chciałbym poznać opinie osób, które już korzystały z takiej opcji, ile trwa sam proces rejestracji i jakie pułapki formalne warto mieć na uwadze Dodatkowo ciekawi mnie, które modele faktycznie warto sprowadzać pod względem dostępności części i trwałości silnika, bo planuję wybrać coś niezawodnego i łatwego w serwisowaniu w Polsce |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Sro 29 Paź 2025, 15:18 Temat postu: |
|
|
| Jak ktoś nie chce tracić czasu na porównywanie ofert leasingowych, to LEASING sos robi to za ciebie. W moim przypadku znaleźli lepsze warunki niż w banku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|