Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ubrania w sieci na facebooku

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kamia23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 29 Sie 2025, 20:43    Temat postu: Ubrania w sieci na facebooku Odpowiedz z cytatem

Kobietki czy kupujecie ubrania w sieci, a dokładnie na facebooku w butikach? Już długo patrzę, szukam, mnóstwo ciuszków mi się podoba. I ceny mnie przekonują. Tylko jak z jakością, zamawianiem? Będę wdzięczna jak mi doradzicie Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 29 Sie 2025, 21:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haha, zakupy w sieci to całe moje życie. Jak mam kupić super ubrania to tylko tak. I Tobie też polecam, jak wybierzesz dobry sklep to się nie zawiedziesz. Chyba najciekawsze ubranka i sprawdzone są w butiku Diva, tu masz namiar https://www.facebook.com/divafashion4you . Stale pojawiają się nowości.
Powrót do góry
kamia23
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 30 Sie 2025, 20:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo widzisz, dzięki za namiar. Na pewno sobie zobaczę. Zawsze miałam obawy czy zamawiać, czy się nie rozczaruję. Ale jak mówisz, że tu wszystko ok to pewnie się skuszę. I podoba mi się kilka modeli ubrań, a wszystkiego jeszcze nie przejrzałam. Szybko wysyłają?
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 31 Sie 2025, 6:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeglądając https://jak-ubrac.pl/ można łatwo złapać inspiracje na codzienne outfity i specjalne okazje. Nie ma przesady w opisie, raczej konkretne tipy, które można od razu wykorzystać.
Powrót do góry
bella3
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 1 Wrz 2025, 9:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kamia23 napisał:
Ooo widzisz, dzięki za namiar. Na pewno sobie zobaczę. Zawsze miałam obawy czy zamawiać, czy się nie rozczaruję. Ale jak mówisz, że tu wszystko ok to pewnie się skuszę. I podoba mi się kilka modeli ubrań, a wszystkiego jeszcze nie przejrzałam. Szybko wysyłają?

Tak tak, tu nie ma żadnych problemów. Możesz wiadomo sobie więcej od razu zamówić, żeby była jedna wysyłka Very Happy Mnie tam też jak już zaglądam to podoba się sporo ciuszków, trudno skończyć zakupy na jednym Very Happy ale jakość jest mega także warto.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: