Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Perfumy - rodzaje zapachów
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 5 Cze 2025, 13:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy według Was perfumy są dobrym pomysłem na prezent?

Hale
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Happy.M
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 10 Cze 2025, 18:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zacząłem interesować się tematem francuskich perfum i szukam czegoś, co będzie dobre jakościowo, ale nie zrujnuje budżetu. Wpadłem na https://www.swiatzapachu.pl/ i widzę, że mają ogromny wybór perfum rozlewanych i zamienników perfum. Zastanawiam się nad kilkoma odpowiednikami perfum, które przypominają klasyki znanych marek. Szczególnie ciekawią mnie francuskie perfumy męskie – może ktoś coś testował i może polecić coś trwałego na co dzień?
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 21 Cze 2025, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamienniki perfum stają się coraz bardziej popularne, szczególnie wśród osób szukających dobrej jakości w niższej cenie. Na stronie https://zamiennikizapachow.pl/ znajdziesz szeroki wybór zapachów dla kobiet i mężczyzn, inspirowanych klasykami perfumiarstwa. Sklep oferuje też wygodny podział na kategorie.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 30 Lip 2025, 8:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faceci też zasługują na dobre perfumy – i to bez wydawania fortuny. Sprawdź męskie zapachy od Avonu tutaj: https://www.avon.pl/303-336/perfumy/perfumy-meskie. Są klasyczne, świeże i bardziej intensywne nuty – idealne na każdą porę roku. Trwałość? Zaskakująco dobra jak za tę cenę.
Powrót do góry
Specialgen
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 22 Sie 2025, 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zbliżają się święta, więc czas pomyśleć o prezentach. Zastanawiam się nad czymś związanym z pielęgnacją, a natrafiłem na rozświetlająco-nawilżający krem pod oczy. Na pierwszy rzut oka, wygląda na produkt, który może naprawdę pomóc w poprawie wyglądu skóry wokół oczu. Zastanawiam się, czy to dobry wybór na prezent dla dziewczyny. Ktoś używał? Jakie efekty zauważyliście po regularnym stosowaniu?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: