|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bella91 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
joana82 początkujący

|
Wysłany: Nie 1 Maj 2022, 20:23 Temat postu: |
|
|
Ja chodzę regularnie na paznokcie do kosmetyczki. Ona używa jakichś swoich specjalnych lakierów i świetnie się trzymają  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sro 4 Maj 2022, 15:26 Temat postu: |
|
|
Na ten moment, czymś bez czego nie mogę się obejść, jeśli chodzi o paznokcie, jest Eveline Med+ olejek wcierka do paznokci. Ta wersja okazała się bardzo skuteczna, a przy okazji daje ładny połysk moim paznokciom.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
owi8988 kandydat

|
Wysłany: Wto 20 Gru 2022, 1:07 Temat postu: |
|
|
Na razie robię przerwę w stylizacji paznokci, bo zrobiły się one strasznie łamliwie i nic się na nich nie chce dobrze trzymać. Od kilku dniu używam Eveline Med+ maska na noc do paznokci i już widzę drobną poprawę, bo paznokcie stały się mocniejsze i mniej matowe.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomaszu32 bywalec

|
Wysłany: Czw 29 Gru 2022, 19:41 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem ważne będzie to, byście zawsze dobierali dla siebie takie lakiery, które faktycznie zrobią na Was wrażenie. Ja czytałem więcej na ten temat za pośrednictwem strony https://kobieco.pl/najladniejsze-lakiery-do-paznokci/ i zastanawiam się, czy to faktycznie ważny aspekt. Co o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina89 uzależniony

|
Wysłany: Sro 18 Sty 2023, 16:03 Temat postu: |
|
|
Wiecie co, jeżeli chcielibyście jakoś wzmocnić swoje paznokcie, to myślę, ze idealnie w tej roli sprawdziłaby się jakaś odżywka. Widziałam, że na stronie tego sklepu https://cuccio.pl/pl/c/Odzywki-do-paznokci/48 można je dostać w całkiem dobrej cenie, wiec może warto się tym zainteresować. Dajcie znać, co na ten temat uważacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Pon 11 Sie 2025, 12:49 Temat postu: |
|
|
Olej z drzewa herbacianego to mój hit w pielęgnacji paznokci i skórek. Na https://cudownakobieta.pl/ znalazłam szczegółowy poradnik, jak go stosować, żeby wzmocnić płytkę, zapobiegać łamaniu i poprawić wygląd dłoni. Świetna, naturalna alternatywa dla drogich kosmetyków, a do tego łatwo dostępna i skuteczna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|