Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

biżuteria

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
julekhyzythebest
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 14 Paź 2018, 11:07    Temat postu: biżuteria Odpowiedz z cytatem

Cześć. Zbliżają się 30 urodziny mojego męża i chciałabym mu kupić coś wyjątkowego tym razem, może coś z biżuterii. znalazłam biżuteria męska Co o tym sądzicie? pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez julekhyzythebest dnia Sro 24 Paź 2018, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
morwinka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 15 Paź 2018, 6:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam.... zegarek!

Jest to w zasadzie jedyna biżuteria męska oprócz spinek do koszuli, która mi sie podoba.
Będzie to przydatne z uwagi na to,ze zegarek pełni jeszcze rolę użytkową.
Oraz jest to zakup na długie lata.

Zastanów sie przy tym nad dwiema firmami
Bulovą
oraz Invictą

Możesz zerknąc sobie tutaj: https://www.czaszegarkow.pl/invicta-c-472.html W sklepie mają zegarki w dobrej cenie.
Powrót do góry
dori
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 6 Lip 2023, 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Biżuteria męska ze sklepu https://www.edibutik.pl/ jest niezwykle imponująca. Na tej stronie znajdziesz wiele oryginalnych produktów, które są wykonane z doskonałą precyzją.
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 19 Lip 2023, 8:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I jak tam idą poszukiwania, jeśli na przykład interesują Cię naszyjniki z literką to możesz sprawdzić Vileness. Ja czasami lubię coś sobie z biżuterii założyć, szczególnie do sukienki i wyjść ze znajomymi wieczorem. Tym bardziej latem, kiedy można wszystko ładnie uwydatnić, pozdrawiam i koniecznie daj znać jak tam się poszukiwania udały Very Happy
Powrót do góry
dori
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 21 Lip 2023, 6:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pod względem biżuterii https://edibazzar.pl/ Mało osób zna ten sklep, a dla mnie jest niezastąpiony. Uwielbiam ich produkty i bardzo często z nich korzystam na co dzień.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 8 Sie 2025, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wspaniałą biżuterię z srebra, złota i stopów metali kolorowych wykona dla Was Pan Andrzej Bandkowski. Jego oferta jest bardzo rozbudowana co pozwala w jednym miejscu znaleźć propozycję zgodną z oczekiwaniami w dodatkowo bardzo korzystnej cenie. W swojej pracy zajmuje się projektowaniem i wykonaniem m.in. unikatowej biżuterii artystycznej wrocław, insygniów rektorskich, upominków firmowych, medali sportowych czy projektów sakralnych jak również prowadzi on kursy jubilerskie. Śmiało mogę go polecić.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: