Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

skup nieruchomości gdańsk

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
papatki19
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 8 Kwi 2021, 15:23    Temat postu: skup nieruchomości gdańsk Odpowiedz z cytatem

Hejka, myślę o tym, żeby sprzedać mieszkanie. Co sądzicie o skup nieruchomości gdańsk? Dzięki za odpowiedź.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 7 Maj 2021, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już również sprzedawałem moje mieszkanie firmie http://szybkatransakcja.pl/ i oczywiście bez problemu oni je ode mnie skupili. Ja jestem przekonana, że jest to bardzo fajne rozwiązanie, tym bardziej w momencie kiedy nie możemy pozwolić sobie na wydłużony czas sprzedaży.
Powrót do góry
paryska95
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 17 Maj 2021, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również ostatnio zastanawiałam się nad sprzedażą mieszkania, ale w stolicy. Szukałam jakiś informacji na temat jakiejś firmy oferującej skup mieszkań warszawa. Chętnie posłucham innych opinii.
Powrót do góry
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 28 Maj 2021, 7:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka. Sama zastanawiam się nad tym czy taki skup nieruchomości to akurat dobry pomysł. Ale z drugiej strony dzięki takiemu rozwiązaniu dostaniemy bardzo szybko pieniądze za mieszkanie i to za gotówkę. Poza tym firma zajmująca się skupem nieruchomości pozałatwia za nas wszystkie formalności dzięki czemu znacznie szybciej sprzedamy mieszkanie.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Lip 2025, 13:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mogę Wam polecić kontakt z profesjonalistami z https://transakcja24.pl/ W tej branży funkcjonują już od 2013 roku i zajmują się skupem m.in. domów z ogródkiem, apartamentów w centrum miasta, siedlisk usytuowanych poza granicami miasta, mieszkań i domków nad morzem, kawalerek czy różnego rodzaju działek. Wszelkie podejmowane przez nich działania odbywają się pod okiem prawnika, dzięki czemu macie pewność ich pełnej zgodności z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa. Szybko i sprawnie sfinalizują całą transakcję.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: