|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Sob 25 Lut 2023, 19:09 Temat postu: |
|
|
Czasy takie, że musimy szukać oszczędności dlatego ja też kupuję w dozie leki, tam mi wychodzi najtaniej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Sob 27 Maj 2023, 9:34 Temat postu: |
|
|
Cały czas najbardziej opłaca się kupować w doz, ceny mają najkorzystniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamaika kandydat

|
Wysłany: Pon 29 Maj 2023, 20:16 Temat postu: |
|
|
W DOZ faktycznie leki wychodzą najtaniej, nie ma co przepłacać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maddika bywalec

|
Wysłany: Pon 24 Lip 2023, 18:37 Temat postu: |
|
|
Zgadza się, też zauważyłam, że DOZ wychodzi najlepiej cenowo, kupuję już tylko u nich swoje leki i suplementy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Sro 4 Cze 2025, 9:09 Temat postu: |
|
|
DOZ to zdecydowanie najlepszy wybór jeśli chodzi o leki, suplementy i kosmetyki. Przede wszystkim dlatego, że u nich ceny nie idą w górę. Można kupić leki w naprawdę atrakcyjnych cenach, także leki refundowane są u nich tańsze niż u konkurencji. Warto do nich zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 10 Lip 2025, 14:06 Temat postu: |
|
|
Ja mogę Wam polecić zakupy w aptece internetowej https://tabletka.pl/pol_m_Dolegliwosci_Alergia_Krople-do-oczu-249.html Nie musicie nawet wychodzić z domu żeby kupić wszystkie potrzebne Wam leki dostępne bez recepty. Asortyment ich produktów jest ogromny co dodatkowo ułatwia wybór. Ponadto znajdziecie na ich stronie szczegółowe opisy wszystkich dostępnych propozycji dzięki czemu z łatwością wybierzecie te zgodne z Waszymi oczekiwaniami. Zachwycą Was również ich przystepne dla portfela ceny i szybka wyłka zamówienia. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|