Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

problemy psychiczne
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 15 Cze 2025, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio spędzam sporo czasu, przeglądając strony poradni psychologicznych, ponieważ coraz częściej myślę o tym, że warto byłoby z kimś porozmawiać – niekoniecznie w kryzysie, ale po prostu dla własnego wglądu i rozwoju. Znalazłam stronę poradni Psycholog 24 https://psychologwarszawa24.pl/ i zainteresował mnie ich sposób prezentowania oferty. Mają kilka opcji wsparcia – indywidualnego, dla par i dzieci. Czy ktoś z Was miał może kontakt z tą placówką? Ciekawa jestem, jak wygląda tam pierwsza wizyta i czy można się tam poczuć swobodnie już od samego wejścia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 24 Cze 2025, 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może to depresja? Uważam, że warto takie kwestie przedyskutować z psychologiem. Na pewno nie zaszkodzi - a może pomóc. Trafionym miejscem będzie Poradnia Zdrowia Psychicznego - Wrocław - EmPATIO: https://empatio.pl/ . Warto zapoznać się z ich ofertą.
Powrót do góry
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 3 Lip 2025, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy macie podobne obserwacje ale mam wrażenie, że coraz więcej osób ma problemy psychiczne. Żyjemy w dziwnych czasach, koronowirus, wojna, podwyżki, ciężko się tym nie załamać. Biorę pod uwagę żeby sobie kupić suplementy na depresję, zastanawiam się, czy by mi nie pomogły. Zależy mi na poprawieniu samopoczucia.
Powrót do góry
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 4 Lip 2025, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Indywidualna psychoterapia to skuteczna forma wsparcia, pomagająca w radzeniu sobie z trudnościami emocjonalnymi i stresem. Na stronie https://dladobraumyslu.pl/psychoterapia-indywidualna/ znajdziesz szczegółowe informacje o przebiegu sesji, podejściach terapeutycznych oraz korzyściach płynących z terapii dopasowanej do indywidualnych potrzeb. Psychoterapeuci dobierają techniki pracy tak, aby wspierać rozwój samoświadomości, poprawę relacji międzyludzkich i umiejętność radzenia sobie w życiu codziennym.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: