|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rozza gaduła

|
Wysłany: Pon 30 Cze 2025, 11:13 Temat postu: Jakie meble do domowego biura |
|
|
Hejka, jestem na etapie kompletowania mebli do domowego biura i szukam dla siebie jakiegoś wygodnego biurka na co dzień
Jakie meble moglibyście polecić? Przy jakich teraz pracujecie? Chętnie poczytam co polecicie |
|
Powrót do góry |
|
 |
morwinka bywalec

|
Wysłany: Pon 30 Cze 2025, 12:24 Temat postu: |
|
|
No aktualnie mam szafkobiurko - zamykane jak szafka, a po otwarciu jest pełnoprawne biurko + półki etc. Niemniej z uwagi na wielkość obecnego gabinetu (mikroskopijny jest) drzwi są póki co odmontowane. Do tego od 2 lat gamingowy fotel, bo jest tak samo pogięty, jak mój kręgosłup (dostałam od małżonka z okazji zostania magistrem po wieloletnich wysiłkach ).
Ale planuję też mały remoncik SPodobały mi się meble do biura Deerhorn i zastanawiam się czy nie złozyć tam zamówinia. Mają tam między innymi biurka z regulacją wysokości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Sob 12 Lip 2025, 15:51 Temat postu: |
|
|
Widziałam bardzo dużo dobrych sklepów meblowych nowoczesnymi meblami i nie sposób tu wszystkich wymienić ale zdecydowanie polecam umawiać taką ekipę https://montiermebli.pl po zakupie żeby nie męczyć się we własnym zakresie z jakimś bardzo problematycznym i skomplikowanym montażem |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Wto 2 Wrz 2025, 8:25 Temat postu: |
|
|
Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych mebli, dekoracji lub akcesoriów do swoich wnętrz, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę sklepu Comodivo - nowoczesne meblościanki do salonu . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|