Po ostatnich deszczach zauważyłam wilgoć na ścianach w piwnicy i zaczęłam szukać rozwiązania, które pomoże temu zaradzić. Zainteresowała mnie hydroizolacja piwnic, bo wygląda na skuteczną metodę zabezpieczenia przed wilgocią. Nie mam doświadczenia z tego typu pracami, ale zależy mi na trwałym efekcie i ochronie przed kolejnymi zalaniami. Czy ktoś z Was robił u siebie coś podobnego i może podzielić się opinią? Szukam najlepszego sposobu, zanim zacznę inwestować czas i środki.
Zestawy baterii z jednej serii to dobre rozwiązanie dla tych, którzy cenią spójność estetyczną. W sklepie https://sklep.sotbe.com/ można znaleźć całe kolekcje – np. umywalkowa, wannowa i prysznicowa – które tworzą jednolitą całość wizualną. Ułatwia to aranżację i pozwala uniknąć stylistycznego chaosu.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 194, 195, 196
Strona 196 z 196