Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wózek dziecięcy - jaki kupić?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 18 Maj 2025, 16:07    Temat postu: Wózek dziecięcy - jaki kupić? Odpowiedz z cytatem

Cześć, szukamy z żoną pierwszego wózka i totalnie nie wiemy, na co się zdecydować. W sklepach mówią jedno, w internecie drugie, a znajomi mają każdy inną opinię 😅 Chcemy coś wygodnego i trwałego, najlepiej, żeby dało się łatwo złożyć i żeby koła dawały radę nie tylko na równym chodniku.
Możecie podrzucić marki, które u Was się sprawdziły? Albo może coś, czego lepiej unikać? Będę wdzięczny za każdą radę!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
niepoprawny
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 31 Maj 2025, 0:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na początek serio warto spojrzeć, czy wózek ma dobre koła i czy składa się bez kombinacji. Jeden z modeli, który mnie zaskoczył, to CAVOE MOI XL – mega wygodny, składa się jedną ręką i daje radę nie tylko na równym terenie.
Powrót do góry
aania992
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 21 Cze 2025, 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię komfort i wygodę, dlatego od razu spodobała mi się opcja wózka 2w1 EASYGO GIRO. Piękne kolory do wyboru, no i ogólnie od raz kupujecie cały zestaw już na dłuższy okres czasu. Cena też odpowiednia, a wózek sprawdzi się nawet na wyjazdach, bo bez problemu się składa i można go zapakować do bagażnika.
Powrót do góry
shiwana
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 24 Cze 2025, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja "testuję" Cavoe MOI XL i naprawdę mogę go polecić. System ogrzewania w gondoli i spacerówce to ogromny plus przy jesienno-zimowych spacerach uśmiech maluszek zawsze miał cieplutko, a ja spokojną głowę. No i składanie teleskopowe – bajka, mieści się do bagażnika bez problemu.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: