|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jezyk maniak

|
Wysłany: Sob 8 Sty 2022, 22:10 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez jezyk dnia Nie 24 Kwi 2022, 23:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044 bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Sty 2022, 10:55 Temat postu: |
|
|
Ostatnio znalazłam na stronie sklepu optycznego markowe okulary dla niej to naprawdę świetne oferty na okulary stylowe i najlepszej jakości. Moim zdaniem powinniście tam zerknąć jeśli szukacie okularów dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
annniee początkujący

|
Wysłany: Sro 30 Mar 2022, 9:39 Temat postu: |
|
|
Oj dużo czasu mi zajęło przyzwyczajenie się do progresów, ale warto. To nieporównywalna wygoda. A jeśli chodzi o okulary przeciwsłoneczne to w salonie do którego się udałam (https://okoekspert.pl/) Pani poleciła mi oprawki z nakładką. Piękna sprawa.[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pią 29 Kwi 2022, 15:02 Temat postu: |
|
|
I jak na co się ostatecznie zdecydowaliście, jeśli chodzi o dopasowanie odpowiednich okularów pod swoje potrzeby? Jeśli nadal się rozglądacie za odpowiednimi propozycjami to mogę polecić Wam, żebyście wzięli pod uwagę ofertę przygotowaną przez https://piekneoksy.pl/ gdzie znajdziecie szereg świetnych propozycji w bardzo dobrych cenach i oczywiście topowych marek jak m.in moje wersje metalowe w wydaniu Dr Oksy 4273 C4. Pozdrawiam i oczywiście udanych poszukiwań oraz zakupów życze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
adamgorka początkujący

|
Wysłany: Wto 29 Lis 2022, 10:22 Temat postu: |
|
|
Progresywne okulary robią na Krowoderskiej w Oko-Design - oko-design.com. Salon z bogatą ofertą dla tych noszących okulary, więc ewentualnie zaglądając można zapoznać się z tym co mają do zaproponowania i szukać okularów dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Sob 21 Cze 2025, 15:58 Temat postu: |
|
|
Szukam sprawdzonego miejsca w Łodzi, gdzie można dobrać okulary progresywne. Coraz częściej zauważam, że potrzebuję innych szkieł do czytania i innych do patrzenia w dal, a noszenie kilku par robi się uciążliwe. Wpadło mi w oko Centrum Medyczne CONTACT-MED https://contact-med.pl/optyk/, które – z tego, co widzę – posiada własny dział optyczny. Zastanawiam się, czy ktoś miał tam wykonywane okulary progresywne? Czy rzeczywiście różnice między strefami widzenia są dobrze dopasowane do potrzeb pacjenta? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|