|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Cze 2025, 21:12 Temat postu: drukarka do paznokci O2NAILS - co sądzicie? |
|
|
Czy używacie może drukarek do paznokci O2NAILS, bo widziałam że już są dostępne w Polsce. Chętnie poznam Wasze spostrzeżenia, bo sama rozważam zakup do gabinetu 🥰 |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM gaduła

|
Wysłany: Sro 18 Cze 2025, 5:37 Temat postu: |
|
|
Hej! Używam już od kilku tygodni i muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Wzory wychodzą bardzo dokładnie, kolory są intensywne, a całość trzyma się spokojnie ponad tydzień. Aplikacja intuicyjna, a samo urządzenie nie sprawia problemów. Dla mnie to fajne urozmaicenie usług i zdecydowanie warte ceny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moniczka33 kandydat

|
Wysłany: Sro 18 Cze 2025, 5:54 Temat postu: |
|
|
Klientki są zachwycone, szczególnie opcją drukowania własnych zdjęć lub grafik. Obsługa jest prosta, a wzory wychodzą ostre i trwałe. Mega ułatwienie przy kreatywnych stylizacjach, no i dobry efekt gwarantowany  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia878 kandydat

|
Wysłany: Sro 18 Cze 2025, 6:05 Temat postu: |
|
|
Aplikacja działa płynnie, wszystko odbywa się przez Wi-Fi, a sam nadruk dopasowuje się automatycznie do kształtu paznokcia. Wcześniej ręczne zdobienia zajmowały sporo czasu teraz to kwestia minut. Idealne przy większym ruchu w salonie |
|
Powrót do góry |
|
 |
UrszulaM kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Cze 2025, 21:17 Temat postu: |
|
|
Cieszę się, że jest już oficjalna dystrybucja w Polsce, bo w razie czego mamy pełne wsparcie techniczne. Jeśli zależy Ci na nowoczesnym podejściu i efekcie WOW, to naprawdę warto. U mnie O2Nails już stała się hitem wśród klientek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|