Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ogród
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Wto 20 Maj 2025, 9:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Profesjonalną firmą która oferuje szereg usług jak m.in. koszenie trawnika, przycinanie krzewów i żywopłotów, wycinkę drzew i usuwanie drzew trudnych, projektowanie i zakładanie ogrodów, mycie dachów, sadzenie drzew i wiele więcej jest https://fachowiecpodlasie.pl/ Z całą pewnością wykonają powierzone im zadanie na najwyższym poziomie zgodnie z Waszymi wytycznymi. To profesjonaliści pracujący z pasją i zaangazowaniem co przekłada się na wspaniałe efekty współpracy z nimi. Zajmują się zarówno prywatnymi posesjami jak i terenami na cmentarzach, przy firmach, drogach i liniach energetycznych. Śmiało mogę powiedzieć że zachwycą Was pod każdym względem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siorik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 10 Cze 2025, 13:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam w ogrodzie pasiekę z matkami pszczelimi od Pasieki Zarodowej AGA https://www.matki-pszczele.pl/ To pozwala mi cieszyć się własnym miodem, a pszczoły wspierają zapylanie roślin. Pasieka w ogrodzie to świetny sposób na naturalne i zdrowe produkty
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 11 Cze 2025, 13:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Można też postawić na bardzo solidny stół ogrodowy https://www.artbud.pl/pl/p/Betonowy-stol-piknikowy-/36378?srsltid=AfmBOoo-XBcSo9noZRAhhieL68DlVL6SdjdCa1jtSK4tKoyACm_MhHr6 . Rzeczywiście jego wykonanie jest bardzo solidne, stół estetycznie wygląda, a do tego jest dostępny w konkurencyjnej cenie
Powrót do góry
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 15 Cze 2025, 11:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w przypadku kiedy szukacie niezawodnej kosiarki do ogrodu. To sprawdźcie ofertę Warmax: https://warmaxnarzedzia.pl/kosiarki-elektryczne Dobre modele elektryczne, ciche i proste w obsłudze. Idealne do małych i średnich ogrodów. Sam wybrałem jedną z ich lżejszych opcji i jestem zadowolony, bo cięcie równe, zużycie prądu niewielkie. Warto zobaczyć i ułatwić sobie utrzymanie ogrodu w odpowiednim stanie.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Cze 2025, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam, że pompa zatapialna MC4 High Flow od Pedrollo to bardzo dobry wybór. Wyróżnia się solidnym wykonaniem, pracuje cicho, a dodatkowo nie generuje żadnych wibracji, co zwiększa komfort jej użytkowania.
Powrót do góry
Emiliaaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 23 Cze 2025, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy pielęgnacji ogrodu liczy się nie tylko dobry sprzęt, ale i skuteczne środki chemiczne. Warto przyjrzeć się ofercie dostępnej pod zobacz tutaj, gdzie znajdują się preparaty przydatne zarówno w domu, jak i na działce. Produkty można dobrać do konkretnych potrzeb, co jest pomocne zwłaszcza przy pracach sezonowych. Dobrze dobrana chemia ogrodowa to nie tylko oszczędność czasu, ale i lepsze efekty.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 30 Cze 2025, 7:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam dość trawnika i chcę coś bardziej naturalnego – myślę o mini stawie z roślinnością. Trochę się inspiruję i rośliny wodne wyglądają ciekawie, zwłaszcza że można dobrać coś do głębokości i światła. Ktoś ma doświadczenie w tym kierunku chociażby z firmą wodne-rosliny.pl ?
Powrót do góry
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 30 Cze 2025, 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tez planuje kilka zmian w moim ogrodzie w tym sezonie uśmiech Chciałabym nieco odświeżyć ogrodzenie działki i tak się zastanawiam się jak zabrać za to malowanie ogrodzenia. Jakie preparaty ( do metalu) polecacie ? z tego co wiem to Altax ma w swojej ofercie sporo takich produktów.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 2 Lip 2025, 9:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to dobrym wyborem jest pompa do studni 6HR od Pedrollo. Rzeczywiście działa ona bardzo sprawnie, jest cicha i co ważne kontakt z obsługą jest bez zastrzeżeń
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 3 Lip 2025, 11:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie sklepu który posiada bardzo szeroki asortyment produktów do domu od narzędzi przez meble, urządzenia i wiele więcej to zajrzyjcie do https://www.naj-sklep.pl/ogrod/nawadnianie-i-mycie-3472/pompy-3514/pompy-glebinowe-3516
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: