Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

psychiatra

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
linak
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 23 Wrz 2021, 11:18    Temat postu: psychiatra Odpowiedz z cytatem

psychiatra online - ktoś z Was korzystał?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 18 Lut 2022, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc nigdy nie byłam i nie jestem zwolenniczką konsultacji czy terapii online. Myślę, że problemy natury psychicznej trafnie da się zdiagnozować tylko podczas normalnej rozmowy ze specjalistą. Będąc o tym w zasadzie przekonana namówiłam parę dni temu brata na wizytę w poradni Harmonia, ze strony https://harmonia.luxmed.pl/oferta/konsultacje-psychologa-i-psychiatry/konsultacje-psychiatry/ dowiedzieliśmy się, że gabinety pracują w sposób tradycyjny i sprawnie udało się umówić wizytę. Mam szczerą nadzieję, że brat uzyska pomoc i uda mu się wyjść z depresji, która wskutek kilku życiowych niepowodzeń przybrała już naprawdę mocno niepokojącą formę.
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 21 Lut 2022, 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystałam. Tutaj chodziłam https://www.damian.pl/zdrowie-psychiczne/psychiatra/ na terapie, otrzymalam tez wsparcie farmakologiczne, poniewaz bylo ono niezbedne. Depresja poporodowa mnie dopadła i nie byłam w stanie sobie poradzic bez specjalistycznej pomocy. Ciesze sie, ze wybralam na terapie, bo bez tego na pewno byloby mi duzo ciezej funkcjonowac
Powrót do góry
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 1 Cze 2022, 1:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W moim przypadku taka terapia online mogłaby się nie sprawdzić, ale głównie przez czynniki zewnętrzne, czyli dzieci i zwierzęta. Za to jak idę na zwykłą wizytę do dr Dariusza Rudasia, to mąż mnie zawozi i na spokojnie mogę rozmawiać z psychoterapeutą w jego gabinecie, bez żadnego rozpraszania mojej uwagi.
Powrót do góry
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 18 Wrz 2022, 8:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć. Kiedyś rozmawiałam z lekarzem online. Myślałam, że tak mi będzie łatwiej. Jednak było zupełnie odwrotnie. Czułam się strasznie nieswojo mówiąc do ekranu komputera. Dlatego na leczenie depresji zapisałam się do Colibri Clinic https://www.colibriclinic.net/. Jednak taka normalna rozmowa w gabinecie jest najlepsza.
Powrót do góry
romaine.ondricka
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 19 Wrz 2022, 3:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kilku lat choruję na depresję, lęki społeczne i agorafobię, więc nie wychodzę za bardzo z domu. Dlatego dobrą opcją moim zdaniem jest psychiatra online uśmiech
Powrót do góry
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 12 Cze 2025, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie zadbaj o swoje zdrowie psychiczne. Możesz skorzystać z usług psychologa na żywo - lub wybrać placówkę, która świadczy usługi online. Jednym z takich miejsc jest Poradnia Zdrowia Psychicznego Empatio: https://empatio.pl/ . Zapoznaj się z ich ofertą.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: