|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
barto776 maniak

|
Wysłany: Sro 29 Maj 2024, 8:53 Temat postu: |
|
|
Chciałbym Wam polecić sprawdzic stronę https://adamszulcbarber.com/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego fryzjera oraz barbera w Poznaniu. W ich ofercie znajdziecie również sklep z kosmetykami, akcesoriami i prezentami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Czw 27 Cze 2024, 22:03 Temat postu: |
|
|
Nie mam czasu na skomplikowane pielęgnacje, zazwyczaj po prostu używam odżywek w sprayu. inoar magic one 7 wydaje mi się być ciekawą opcją. Mnóstwo korzyści, szybko zauważalne efekty i minimum wysiłku |
|
Powrót do góry |
|
 |
jankowata kandydat

|
Wysłany: Pią 12 Lip 2024, 6:53 Temat postu: |
|
|
Można stosować pielęgnację, ale nic ci po niej jak nie będziesz dbała o organizm od środka. Ja zmagałam się z łysieniem na tle hormonalnym i co mi po tych wszystkich odżywkach i maskach? Żadne wcierki też nie dawały rady. Dopiero jak zaczęłam brać Vitapil Clinic 5a https://vitapil.pl/produkty/vitapil-clinic-5a to zauważyłam różnice w ilości wypadających włosów. A i nowe baby hairy się pojawiły Nic ci nie da takich efektów poza odpowiednią suplementacją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
owi8988 kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Nie 23 Mar 2025, 18:26 Temat postu: |
|
|
A która według was farba do włosów u firmy Trena.pl będzie najlepsza? Tak pytam, ponieważ słyszałam, że tam warto kupować tego typu rzeczy, jednak jeszcze nie wiem na co się zdecydować. Może ktoś z was ma coś sprawdzonego w tym zakresie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Wto 10 Cze 2025, 11:44 Temat postu: |
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej poradni trychologicznej Kierach Medical Clinic Warszawa - trycholog online . To miejsce, które łączy w sobie profesjonalizm, doświadczenie i indywidualne podejście do klienta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|