Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Gdzie najlepiej dać Oferty-pracy?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tęcza
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 6 Cze 2025, 15:52    Temat postu: Gdzie najlepiej dać Oferty-pracy? Odpowiedz z cytatem

Hej, prowadzę małą firmę i szukam pracowników. Gdzie według Was warto wrzucić Oferty-pracy, żeby mieć faktyczny odzew, a nie tylko wyświetlenia? Darmowa opcja byłaby mile widziana.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DiamentowaToJA
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 6 Cze 2025, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja wrzucałem kilka ogłoszeń na Oferty-pracy przez Welesa i naprawdę się zdziwiłem, że ktoś jeszcze odpisuje na ogłoszenia internetowe. Serio, w ciągu 3 dni odezwały się 4 osoby, z czego dwie przyszły na rozmowę. Portal nie jest przeładowany, więc twoje ogłoszenie nie ginie w tłumie. No i za darmo. Dodanie zajmuje chwilę, nie trzeba kombinować z logowaniem ani czekać na zatwierdzenia. Dla mnie to strzał w dziesiątkę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: