Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Laptop
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 12 Lis 2023, 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laptopa już mam, ale od wczoraj przeglądam plecaki na laptopa. Wcześniej myślałam też o torbie, ale plecak wydaje mi się wygodniejszy, jeśli chodzi o podróże. Podobają mi się takie https://essi.pl/torby-i-plecaki
co myślicie? Który wybrać?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 29 Lip 2024, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór laptopa do gier może być trudny. Zajrzyj do rankingu na Wybieram Laptopa https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/748-jaki-laptop-do-gier-kupic-na-co-zwrocic-uwage gdzie znajdziesz najlepsze laptopy dla osób, którym przede wszystkim zależy aby sprzęt działał jak najlepiej podczas intensywnej rozgrywki ze znajomymi. Znajdziesz tam nowoczesne modele z odpowiednią mocą i funkcjonalnością. A do tego podzielone względem widełek cenowych.
Powrót do góry
Dagmasia
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 31 Lip 2024, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mówiąc o komputerze, warto pomyśleć o możliwości odzyskania danych w przypadku awarii. W tym celu, można skorzystać z usług https://www.arvika.pl/odzyskiwanie-danych.html, które oferują najnowsze technologie i wykwalifikowany zespół specjalistów. Zawsze warto wziąć pod uwagę taką opcję, gdyż może okazać się niezwykle przydatna w nagłych sytuacjach.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 6 Lis 2024, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś czas temu skorzystałem z oferty polecanego mi, nowoczesnego serwisu laptopów Elkon w Warszawie - naprawa laptopów ursus , gdzie uzyskałem profesjonalną pomoc. Wszystkie prace wykonali w terminie i bez najmniejszego problemu.
Powrót do góry
Tenseses
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 27 Lut 2025, 18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po podłączeniu pendrive’a do laptopa system go nie wykrywa, a po chwili pojawia się komunikat o błędzie. Nie wiem, czy to problem z portem USB, czy z samym dyskiem. Widziałem, że https://www.arvika.pl oferuje diagnostykę i naprawę. Czy ktoś miał podobny problem i wie, czy naprawa się opłaca?
Powrót do góry
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 29 Kwi 2025, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyznam się – długo opierałam się MacBookom, bo wydawało mi się, że to niepotrzebny wydatek. Ale jak tylko zaczęłam pracować na jednym, przepadłam. Kupiony w Lantre, autoryzowanym salonie Apple, i od razu było czuć różnicę – lekki, szybki, intuicyjny. Nigdy nie wrócę do starego laptopa.
Powrót do góry
Marysia99
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 10 Maj 2025, 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bywa, że stary laptop już nie daje rady, a nowy potrzebny jest od ręki. W takich sytuacjach warto zerknąć na laptopy Dell Latitude w MMCOMP - https://www.mmcomp.pl/laptop-dell-latitude . Można tam znaleźć porządny sprzęt do codziennego użytku, o dobrym parametrach i w rozsądnej cenie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 31 Maj 2025, 21:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ktoś z was może kojarzy firmę KOBA? Tak pytam, ponieważ interesuje mnie naprawa laptopów białystok , ponieważ coś stało się z moim sprzętem i nie chce odpalić. Czy rzeczywiście oni są niezawodni i mogę na nich polegać?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Skocz do: