|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tiaraa gaduła

|
Wysłany: Wto 15 Paź 2024, 13:55 Temat postu: Biologiczna oczyszczalnia ścieków |
|
|
Planuję zainstalować przydomową oczyszczalnię ścieków i szukam firmy, która specjalizuje się w takich instalacjach. Natrafiłem na stronę https://geobud.pl/oferta.html , gdzie oferują tego typu usługi, i zastanawiam się, czy ktoś z Was korzystał z ich pomocy? Zależy mi na solidnym, ekologicznym rozwiązaniu, które będzie działać bezawaryjnie przez wiele lat. Jakie macie doświadczenia z instalacją oczyszczalni ścieków? Czy firma zapewnia kompleksowe wsparcie, od projektu, przez montaż, po serwis? Jak wygląda proces uzyskania niezbędnych pozwoleń i jakie są koszty takiej inwestycji? _________________ Nikt nie kocha, tak jak my kochamy, nikt nie cierpi, tak jak my cierpimy |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Wto 7 Sty 2025, 7:55 Temat postu: |
|
|
Ok, dobrze wiedzieć... Na pewno z tematem na spokojnie warto byłoby się zapoznać i zastanowić. Ja mogę dodać od siebie zaś, że jak chodzi o środki ekologiczne do szamb/ oczyszczalni ścieków, to w ty kierunku możecie sobie odwiedzić firmę biozym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 28 Maj 2025, 7:50 Temat postu: |
|
|
Z własnego doświadczenia mogę Wam polecić wysokiej jakości produkty dostępne w https://sklep.bioexpert.pl/ Ich linia preparatów bioExpert® powstała na bazie wieloletnich doświadczeń w stosowaniu kultur bakteryjnych. Zawierają one bardzo dużą liczbę aktywnych bakterii saprofitycznych, co powoduje, że naprawdę są efektywne w działaniu. Pośród ich rozbudowanej bazy produktów znajdziecie m.in. środki czystości, produkty do wody deszczowej, oczek wodnych, kompostowania, produkty do szamb, udrażniania rur i wiele więcej. Zakupy w tym sklepie zawsze należą do bardzo udanych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|