Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Prezent
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sokow
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 14 Maj 2025, 9:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zależy Ci na praktycznym prezencie, to książka będzie strzałem w dziesiątkę. Polecam "Figowce" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/figowce/ Barbary Czuby jest świetna.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Petited
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam czegoś nietypowego na prezent dla osoby, która lubi aromaterapię i naturalne olejki. Trafiłem na olejek kardamonowy i zaintrygowało mnie, że działa nie tylko relaksująco, ale też może wspomagać koncentrację – to dość ciekawe połączenie. Myślę, że sprawdzi się jako drobny dodatek do większego zestawu prezentowego. Czy ktoś z Was używał tego konkretnego olejku? Jak z intensywnością zapachu i wydajnością?
Powrót do góry
Zeldasaq
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałbym kupić dziewczynie prezent na urodziny i pomyślałem o zestawie kosmetycznym. Znalazłem sklep agenity.pl, który ma różne opcje. Ktoś kupował tam coś na prezent? Jakie są Wasze opinie na temat jakości produktów?
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 16 Maj 2025, 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak chcesz kupić coś, co naprawdę zrobi wrażenie, to marka La Higuera ma coś ekstra. Tutaj możesz sprawdzić ich ofertę: https://smaczajama.pl/pl/producer/La-Higuera/634 – figi w czekoladzie, idealne do wina, herbaty albo solo. Na Dzień Matki to prezent oryginalny i smakowo dopracowany. Niebanalna słodycz dla wyjątkowej kobiety.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 21 Maj 2025, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ezoteryka to fascynujący temat dlatego szczerze polecam Wam zakupy w sklepie ezoterycznym https://shamballasklep.pl/309-fuchsyt Zaglądając do nich znajdziecie nie tylko kamienie naturalne i szlachetne ale również różnego rodzaju kadzidełka i akcesoria, świece, książki i wiele więcej. Oprócz walorów estetycznych kamienie naturalne posiadają potężne właściwości uzdrawiające, regulujące przepływ energii w ciele lub wzmacniania pola naszej aury. Mogę śmiało powiedzieć że w tym sklepie pozytywnie zaskoczą Was wysokiej jakości produkty oraz ich konkurencyjna cena.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: