Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

hobby
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 8 Jul 2024, 12:44    Post subject: Reply with quote

Jeśli interesujecie się wyposażeniem taktycznym, survivalem i outdoorem to polecam zajrzeć na https://www.jbtacticals.com/. Można tam znaleźć szeroki wybór sprzętu w dobrej cenie.
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 8 Jul 2024, 14:25    Post subject: Reply with quote

Sporo wolnego czasu spędzam w moim ogrodzie.

dubaj rejsy statkiem
Back to top
View user's profile Send private message
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Mon 14 Oct 2024, 12:50    Post subject: Reply with quote

Jestem pewna że Tym których pasjonuje żeglarstwo spodobają się szkolenia jakie można otrzymać w https://lazyjack.pro/ Jest to mała kameralna firma stworzona przez grono przyjaciół więc możesz być pewny że zostaniesz potraktowany indywidualnie a Twoja nauka będzie niezwykle owocna. Są nie tylko pasjonatami tego sportu ale także osobami o bardzo dużym doświadczeniu i świetnymi nauczycielami. Pilnują oni równowagi pomiędzy trzema filarami udanego szkolenia a mianowicie przekazaniem całej niezbędnej wiedzy i umiejętności, przekazaniem pasji do żeglarstwa i stworzeniem niezapomnianej, wesołej atmosfery. Uważam że to najlepsi instruktorzy żeglarstwa.
Back to top
sokow
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 8 May 2025, 18:35    Post subject: Reply with quote

Jednym z moich ulubionych hobby jest czytanie książek, zwłaszcza takich, które potrafią mnie całkowicie pochłonąć. Ostatnio trafiłam na „W poszukiwaniu skrzyni ze srebrami” https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/w-poszukiwaniu-skrzyni-ze-srebrami/ Tomasza Lendziana i naprawdę trudno było się oderwać. Świetna przygodówka z nutą tajemnicy, dokładnie to, co lubię najbardziej.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Wed 21 May 2025, 7:51    Post subject: Reply with quote

Korzystając z własnych doświadczeń w tej kwestii, mogę Wam polecić zakupy w sklepie Paddok. Ten sklep oferuje swoim klientom rewelacyjny asortyment o wysokiej jakości i bardzo korzystnej cenie. Możecie u nich kupić m.in. sprzęt jeździecki, termobuty jeździeckie, szczotki dla konia, rękawiczki do jazdy konnej, bryczesy, kalosze, kantary, derki, kamizelki i wiele więcej. Śmiało mogę powiedzieć że otrzymane od nich produkty z pewnością spełnią wszystkie Wasze oczekiwania. Polecam ich szczerze
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze hobby All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce